Ayurvedinen kasvojen ja pään hieronta

Ayurvedinen kasvojen ja pään hieronta Helsinki

Ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta: Ihanan virkistävä ja rentouttava hoito tarjoaa lepoa ja huolenpitoa keholle ja mielelle. Hierontatekniikoiden ja energialinjojen ja -pisteiden käsittelyn avulla aineenvaihdunta vilkastuu ja kehosta poistuu epäpuhtauksia. Hoidolla on mahdollista saada virkistystä kasvoille ja pään alueelle tehostamalla verenkiertoa ja käsittelemällä energiapisteitä.

Tämä hoito on arjen luksusta, jossa pään ja kasvojen alue rentoutuvat. Sen avulla on mahdollista parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänlaatua.

Tämä hieronta on samantyyppinen hoito kuin tarjoamani intialainen päähieronta. Erona niissä on se, että ayurvedinen hieronta tehdään hoitopöydällä makuullaan tuolilla istumisen sijasta. Sen aikana keskitytään kasvojen käsittelemiseen enemmän kuin intialaisen päähieronnan aikana. En käytä hieronnassa hoitoöljyjä. Hieronta tehdään vaatteet päällä. Sopivin vaatetus on pitkähihainen trikoopaita tai toppi.

Ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito

Ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta ja energiahoito voidaan yhdistää pidemmäksi hoidoksi. Tässä yhdistelmähoidossa on noin puolet hierontaa ja puolet energiahoitoa. Tällöin saadaan molempien hoitojen positiivisia, rentouttavia ja virkistäviä hoitovaikutuksia esiin.

Hoitojen kestot

Ayurvedistä kasvojen ja pään hierontaa tehdään 30 ja 45 minuutin mittaisena. Ayurvedisen kasvojen ja pään hieronnan ja energiahoidon yhdistelmähoitona se on kestoltaan 60 tai 90 minuuttia.

Kuva: Pixabay/ guvo 59: head massage

Hinnastoon

Verkkokauppaan