Reiki-kurssit

Reiki-kurssi Reiki 1 kurssi Reiki 2 kurssi Reiki 3 kurssi energiahoitokurssi Helsinki Espoo Vantaa

Reiki-kurssi: Tervetuloa Reiki 1, 2 ja 3 kursseille opiskelemaan energiahoitamisen taitoa ja syventämään sitä! Kurssit pidetään lähiopetuksena ja pienryhmissä ja tarpeen mukaan koronarajoitusten mukaisesti verkkoyhteyden kautta. Lue Reiki 3:sta myöhemmin sivulta.

Reiki 1

Reiki 1 -kurssi / Helsinki: Reiki 1 -kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista ja henkisestä kehittymisestä kiinnostuneille. Kurssilla opitaan itsehoitoa ja toisten hoitamista. Hoitamiseen syvennytään muun muassa meditaation ja rentoutumisen keinoin. Myös Reikin historiaa ja Reikin periaatteita käsitellään kurssilla. Ennakkotietoja tai -osaamista ei tarvita. Kaikki voivat oppia Reikin harjoittamisen taitoja!

Lue lisää Reiki 1 -kurssin sisällöstä.

Reiki 1/ Reiki-kurssi: ajankohta

Seuraava kurssi pidetään:

  • tiistaisin 10.1. ja 24.1.2023 kello 16.30-21
  • kurssipaikkana on Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, vasemman puoleinen erillinen sisäänkäynti, Punavuori, Helsinki (1,1 kilometriä Lasipalatsilta)

Kurssi pidetään lähiopetuksena pienryhmissä. Se sisältää muun muassa kurssimateriaalin, todistuksen ja opettajan tuen kurssin aikana ja sen jälkeen. Jos koronatilanne vaatii, pidetään kurssit verkkokurssina. Tällöin opetus tapahtuu suoran verkkolähetyksen kautta ja kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella yhteyden kautta.

Hinta: 210 euroa

Reiki 1 -kurssi yksityisopetuksessa: 310 euroa

Reiki 1 -kurssin kertaaminen yksityisopetuksena (kesto noin 90-120 minuuttia): 110 euroa

Reiki 2

Reiki 2 -kurssi/ Helsinki: Reiki 2 -kurssi on Reikin jatkokurssi. Kurssilla syvennetään energiahoitamisen ja Reikin harjoittamisen taitoja. Kurssilla opetellaan tunnetason hoitamista ja etähoitamista. Se sisältää myös meditaatioharjoituksia.

Lue lisää Reiki 2 -kurssin sisällöstä

Reiki 2/ Reiki-kurssi: ajankohta

Seuraava kurssi pidetään:

  • tiistaisin 21.2. ja 7.3.2023 kello 16.30-21
  • kurssipaikkana on Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, Punavuori, Helsinki (1,1 kilometriä Lasipalatsilta)

Kurssi pidetään lähiopetuksena pienryhmissä. Se sisältää muun muassa kurssimateriaalin, todistuksen ja opettajan tuen kurssin aikana ja sen jälkeen. Jos koronatilanne vaatii, pidetään kurssit verkkokurssina. Tällöin opetus tapahtuu suoran verkkolähetyksen kautta ja kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella yhteyden kautta.

Reiki 1 -kurssilta on mahdollista jatkaa Reiki 2 -kurssille. Kurssien väliin on varattu tämän vuoksi neljän viikon tauko.

Hinta: 280 euroa

Reiki 3A ja 3B / Reiki Master

Reiki 3 on opetuksessani jaettu osiin Reiki 3A ja 3B. Tällä hetkellä on tulossa Reiki 3A-kurssi. Myöhemmin on todennäköisesti tulossa opettajakoulutus, joka on jatkoa Reiki 3A:lle.

Reiki 3A:n teemana on sydäntietoisuus ja se keskittyy henkiseen kasvuun. Se on kolmen illan kurssi ennen Reiki 3B:tä.

Reiki 3B on Reiki-opettajakoulutus, joka keskittyy myös henkiseen kasvuun Se on pidempi prosessi ja kestää noin vuoden ajan. Reiki 3A ja 3B -kurssien jälkeen oppilas valmistuu Reiki Masteriksi.

Lue enemmän Reiki 3:n sisällöstä.

Jos olet kiinnostunut Reiki 3 -kursseista, ilmoitahan siitä minulle. Voit myös kysyä lisää!

Reiki 3A/ Reiki-kurssi: ajankohta

Lue lisää Reiki 3A -kurssin sisällöstä

  • kurssi järjestetään loka-marraskuussa 2022
  • seuraava kurssi on suunnitteilla syyskauden 2023 aikana
  • kurssipaikkana on Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, Punavuori, Helsinki

Kurssi pidetään lähiopetuksena pienryhmissä.

Hinta: 320 euroa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos olisit kiinnostunut tietystä Reiki-kurssista (Reiki 1, 2 tai 3A ja 3B). Voit myös kysyä lisätietoja Reiki-kursseista. Ilmoittaudu puhelimitse p. 050-3446673 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] . Voit ottaa myös yhteyttä verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tutustu Reiki-opettaja Terhi Hinkkaan