Reiki-kurssit

Reiki-kurssi energiahoitokurssi Helsinki

Reiki-kurssi: Tervetuloa Reiki 1 ja 2 kursseille opiskelemaan energiahoitamisen taitoa ja syventämään sitä! Kurssit pidetään pienryhmissä ja tarpeen mukaan koronarajoitusten mukaisesti verkkoyhteyden kautta.

Reiki 1 ja Reiki 2 -kurssit: sisältö

Reiki 1 -kurssi / Helsinki: Reiki 1 -kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista ja henkisestä kehittymisestä kiinnostuneille. Kurssilla opitaan itsehoitoa ja toisten hoitamista. Hoitamiseen syvennytään muun muassa meditaation ja rentoutumisen keinoin. Myös Reikin historiaa ja Reikin periaatteita käsitellään kurssilla. Ennakkotietoja tai -osaamista ei tarvita. Kaikki voivat oppia Reikin harjoittamisen taitoja!

Lue lisää Reiki 1 -kurssin sisällöstä.

Reiki 2 -kurssi/ Helsinki: Reiki 2 -kurssi on Reikin jatkokurssi. Kurssilla syvennetään energiahoitamisen ja Reikin harjoittamisen taitoja. Kurssilla opetellaan tunnetason hoitamista ja etähoitamista. Se sisältää myös meditaatioharjoituksia.

Lue lisää Reiki 2 -kurssin sisällöstä.

Reiki kurssi: Reiki 1- ja Reiki 2 -kurssit: ajankohdat ja paikka

Tulossa keväällä ja kesällä 2022 on yksi Reiki 1 -kurssi ja yksi Reiki 2 -kurssi. Syksyllä 2022 on tulossa lisää kummankin asteen kursseja. Loppuvuodesta 2022 olisi tulossa Reiki 3 -kurssi. Kysy lisää, jos kiinnostut siitä!

Reiki 1

Reiki 1 -kurssi (Reiki-kurssi)

  • HUOM. Reiki 1 -kurssi on siirretty marraskuulle. Reiki 2 -kurssi toteutuu syys-lokakuussa. Sitä ennen pääsee opiskelemaan Reiki 1 -tasoa tai kertaamaan Reiki 1-tasoa yksityisopetuksessa. Marraskuun kurssin ajankohta julkaistaan pian. Kurssin ajankohtaan pääsee vielä vaikuttamaan. Ole hyvä ja esitä toiveesi Terhille!

Lue Reiki 1 -kurssista tarkemmin

Reiki 1 -kurssin hinta: 210 euroa

Ilmoittaudu mukaan <3!

Jos koronatilanne vaatii, pidetään kurssit verkkokurssina. Tällöin opetus tapahtuu suoran verkkolähetyksen kautta ja kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella yhteyden kautta.

Reiki 2

Reiki 2 -kurssi (Reiki-kurssi):

  • tiistaisin 20.9. ja 4.10. kello 16.30-21
  • sijainti: Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, vasemman puoleinen erillinen sisäänkäynti, Punavuori, Helsinki (1,1 kilometriä Lasipalatsilta)

Lue Reiki 2 -kurssista lisää

Reiki 2 -kurssin hinta: 280 euroa

Kurssilla on paikkoja. Jos kuulet kutsun, kysy lisää!

Jos koronatilanne vaatii, pidetään kurssit verkkokurssina. Tällöin opetus tapahtuu suoran verkkolähetyksen kautta ja kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella yhteyden kautta.

Reiki 3

Reiki 3: Suunnittelen Reiki 3 -kurssin pitämista loppuvuodesta 2022. Jos olet kiinnostunut Reiki 3 -kurssista, ilmoitahan siitä minulle. Kysy lisää, jos kiinnostut siitä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos olisit kiinnostunut tietystä Reiki-kurssista (Reiki 1, 2 tai 3). Kysy lisätietoja Reiki-kursseista. Ilmoittaudu puhelimitse p. 050-3446673 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] . Voit ottaa myös yhteyttä verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tutustu Reiki-opettaja Terhi Hinkkaan