Ajan varaaminen

Ajan varaaminen - Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta - Hoitohuone Tyyni Helsinki

Yhteydenotot, ajan varaaminen, peruutukset ja tietoa hoitoon tulevalle/ Hoitohuone Tyyni


Ajan varaaminen/ Hoitohuone Tyyni

Hoitoajat ja tapaamiset ovat arkipäivisin, -iltaisin tai lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajan varaaminen puhelimitse soittamalla p. 050-3446673 (tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]).

Mainitsisitko aikaa varatessa, jos haluat varata ajan 90 minuutin hoitoon. Mainitsisitko myös, jos haluat tulla hoitoon Pikku-Huopalahden tiloihin. Ajanvaraus tapahtuu oletusarvoisesti 60 minuutin hoitoon ja Iso Roobertin kadulle.

Tutustu hinnastoon ja ja lue maksutavoista.


Peruutuksista ja ajan siirtämisestä/ Hoitohuone Tyyni

Jos sinun täytyy peruuttaa aikasi, ole hyvä ja tee puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä. Saat tekstiviestitse tekemästäsi peruutuksestasi vahvistusviestin. Ajanvarausjärjestelmän kautta varatut ajat on mahdollista perua varauksesta saadun vahvistusviestin kautta.

Pyytäisin ystävällisesti ilmoittamaan ajan siirroista tai peruutuksista viimeistään 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Alle 24 tuntia ennen varattua aikaa perutuista varauksista veloitetaan peruutusmaksuna 1/2 hoidon hinnasta. Tämä koskee myös hoitoja, joiden ajankohtaa siirretään alle 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Jos et muista aikaasi tai et saavu paikalle muusta syystä varattuna aikana ilmoittamatta siitä etukäteen, veloitetaan varaamastasi hoidosta täysi maksu.


Tietoa hoitoon tulevalle/ Hoitohuone tyyni

Reiki- ja energiahoito tehdään asiakkaan levätessä hoitopöydällä vaatteet päällä. Normaalit arkivaatteet käyvät hyvin hoitoa varten, jos ne ovat puristamattomat, rennot ja niissä on mukavaa olla. Myös intialainen päähieronta ja energiahoitoa ja intialaista päähierontaa yhdistävä hoito tehdään vaatteet päällä. Paras asu intialaiseen päähierontaan on pitkähihainen paita.

Intialainen päähieronta tehdään tuolilla istuen. Intialaista päähierontaa ja Reiki- tai energiahoitoa yhdistävä hoito tehdään tuolilla istuen ja hoitopöydällä selin ja vatsallaan leväten mutta se voidaan tarvittaessa tehdä myös kokonaan tuolilla istuen.

Ole hyvä ja mainitse energiahoitoon tullessasi, jos sinulla on rajoitteita selällään tai vatsallaan makaamisen suhteen tai intialaiseen päähierontaan tullessasi istumisen suhteen. Tässä tapauksessa voidaan miettiä vaihtoehtoisia hoitoasentoja. Tavoitteena on löytää asiakkaan kehon rajoituksia huomiova hoitoasento.

Energiahoidon aikana kehoa kosketaan kevyesti staattisella otteella. Osan ajasta hoitoa annetaan pienen välimatkan päästä. Intialaisen päähieronnan hoito-ote on sivelevä ja kevyesti hierova.

Lue lisää hoidoista: Reiki- ja energiahoitointialainen päähieronta.

Energiahoitoon tai hoitotilanteeseen ei liity mitään uskonnollista tai uskonnollisia symboleita.


Luottamuksellisuus osana hoitamista

Asiakkaan ja hoitajan välillä vallitseva luottamuksellisuus on merkittävä tekijä osana hoitotilannetta. Kaikki hoitotilanteessa puhuttu on luottamuksellista tietoa, enkä jaa sitä muiden ihmisten kanssa. Sama koskee asiakkaan henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeä, ammattia tai perhetilannetta. Luottamuksellisuuteen liittyvät seikat ovat minulle tuttuja työstäni sosiaalialan ammattilaisena.

On mahdollista, että esitän hoidon tekemiseen liittyviä työnohjauksellisia kysymyksia kollegoilleni, opettajilleni tai muille, joilta haen tukea ja ohjausta työhöni. Silloin merkityksellinen seikka on ainoastaan se, johon etsin uusia näkökulmia, eivät muut asiakkaan elämäntilanteeseen liittyvät tekijät tai henkilökohtaiset tiedot.


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Iso Roobertin katu 43 A, 1. krs., Valmennustila Roba 43:n tilat

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]


Tekstin copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni