Lemmikkien energiahoitojen vaikutuksista

Lemmikki / koira /kissa Reiki- ja energiahoito vaikutukset kokemukset Helsinki

Koira/ lemmikki/ energiahoito: Tässä kerrotaan lemmikkien energiahoitojen vaikutuksista.

Tässä on muutama esimerkki siitä, millaisissa tilanteissa lemmikeille on käytetty energiahoitoa. Energiahoidon käyttötarkoitukset ovat kuitenkin paljon laajemmat kuin näissä esimerkeissä on kerrottu. Energiahoitoja voidaan antaa lemmikeille suurin piirtein samoihin asioihin kuin ihmisillekin; sekä fyysisen tason että henkisen tason asioihin.

Lemmikeille energiahoitoa voidaan antaa, mm. yleiseen rentouttamiseen, erilaisiin sairauksiin ja seniorikoiralle hyvinvoinnin tukemiseen ja olon helpottamiseen. Hoitoa voidaan myös antaa lemmikin diagnostiikan tueksi. Eli silloin, kun omistaja- ja eläinlääkäri eivät tiedä, mistä tutkia ja mitä diagnoosia epäillä, on energiahoitajan mahdollista kartoittaa energiahoidon avulla lemmikin tilannetta ja antaa ehdotuksia siitä, mistä kohdasta koiraa olisi hyvä tutkia oikean diagnoosin tekemiseksi. Tämä perustuu siihen informaatioon, jota energiahoitajana saan hoidettavan kehosta. Lemmikeille voidaan antaa myös hoitoja sen sairastaessa syöpää, jos lääketieteelliset hoidot eivät ole taloudellisesta tai muusta syystä mahdollisia.

Laji- ja rotutyypillisiä ominaisuuksia ei pysty ainakaan energiahoidolla muuttamaan. Esim. koiran haukkuherkkyys tai agressio muita koiria kohtaan ovat vaativia hoidettavia energiahoidon keinoin. Samoin esim. koiran haluun haistella lenkillä pitkiä aikoja yhteen menoon voi olla vaikeaa vaikuttaa.

Lemmikkien hoitoajat ovat energiahoidossa lyhyemmät kuin ihmisen. Suosittelen kuitenkin kertahoidon sijaista kokeilemaan vähintään 3-5 kerran sarjahoitoa 3-7 päivän välein, jollei ongelma, johon etsit apua, parane ensimmäisen hoitokerran jälkeen. On myös mahdollista antaa ensimmäinen hoito lemmikille fyysisesti paikan päällä ja seuraavat hoitokerrat etä- eli kaukohoitona. Tai kaikki hoidot kaukohoitona.

Esimerkki 1:

Alkutilanne: Koiraa kohtaan on hyökännyt ulkona toinen koira. Tämän jälkeen koira on kävellyt suoraan kotiin. Sen jälkeen koira on kieltäytynyt lähtemästä ulkoilemaan. Kun se on kannettu ulos, se on kävellyt välittömästi kotiin. Tilanne on ollut ongelmallinen, koska koira ei ole liikunut eikä edes tehnyt tarpeitaan ulos. Hyökkäys oli selvästi aiheuttanut koirassa pelon ulkoilua kohtaan.

Koira on saanut energiahoitoa 15 minuuttia. Tämän jälkeen se on halunnut lähteä ulkoilemaan normaalisti ja ulkoillut normaalisti. Mitään ongelmaa ei ole enää ilmennyt.

Esimerkki 2:

Koira on alkanut ontua vasenta etujalkaansa. Koiran emäntä on tutkinut jalkaa. Vikaa ei ole löytynyt. Koira on saanut asiaan energiahoitoa. Energiahoidon avulla on paikannettu ongelmakohta vasemman etujalan kahden varpaan väliin. Tarkemmin tutkittaessa sieltä on koiran anturoiden välistä löytynyt pienen pieni kivi. Se on poistettu. Tämän jälkeen koiran kävelyssä ei ole ollut enää mitään ongelmaa.

Tähän on tulossa lisää esimerkkejä, kunhan sivujen päivittäjä ehtii niitä kirjoittaa 😉 …

Lue esittely lemmikien energiahoidoista.

Pääsivulle

Kuva: Unsplash.com/ nutella_by_wordup-d5ieclrB