Ilmainen ryhmäetäenergiahoito

Ilmainen ryhmäetäenergiahoito ryhmäkaukohoito ryhmäenergiahoito ryhmäetähoito energiahoito kaukohoitona

Ilmainen ryhmäetäenergiahoito

Ilmainen ryhmäetäenergiahoito: Tällä sivulla kerrotaan tulossa olevista ilmaisista ryhmäenergiahoidoista, jotka pidetään etähoitona.

Ilmainen ryhmäetäenergiahoito: Järjestän seuraavan hoidon maanantaina 26.8.2024 Huom. muuttunut aika. Tervetuloa mukaan <3!

Voit ilmoittautua mukaan tilaamalla samalla myös Hoitohuone Tyynin uutiskirjeen. Ole hyvä ja Ilmoita samassa viestissä sekä ilmoittautuminen että uutiskirjeen tilaaminen. Voit ilmoittautua osoitteeseen [email protected] tai p. 050-3446673 (tekstiviestit ja puhelut). Ilmoita myös oma nimesi sekä mahdolliset muut osallistujat, joilta sinulla on osallistumiseen lupa (lapset: lue tarkemmin ohjeet alla). Tervetuloa mukaan 🙂 ! Uutiskirje sisältää postituksen korkeintaan muutaman viikon välein tai kerran kuussa. Voit erota postituslistalta, kun haluat.


Ryhmäenergiahoidon ohella suosittelen hakeutumaan henkilökohtaiseen hoitoon ja kokeilemaan 3-5 kerran hoitosarjaa. Henkilökohtaisessa hoidossa pystyn keskittymään juuri sinuun ja sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi hoitoon liittyen.


Ilmainen ryhmäetäenergiahoito: ohjeita etähoitoa varten

Ilmainen ryhmäetäenergiahoito: Etähoitoa varten suosittelen hoidettavan varaamaan rauhallisen paikan ja ajan, jonka aikana on mahdollista keskittyä rentoutumiseen ja hoidon vastaanottamiseen. Sänky tai mukava nojatuoli on hyvä hoidon vastaanottamiseen. Perheenjäsenten ja lemmikkien olisi hyvä olla toisessa huoneessa. Rauhallinen lemmikki voi tosin olla samassakin tilassa.

Ennen hoitoa mieti, mitä toivoisit hoidon saavan aikaan. Onko se rentoutusta vai tiettyjä vaikutuksia elämässäsi? Toivotko hoidolta apua tiettyyn oireeseen?

Hoidon aluksi ohjaa kehoa ja mieltä rentoutumaan oman mielesi kautta. Voit hengittää syvään muutaman kerran.

Jos toivot hoidolta tiettyä lopputulosta, vie ajatuksesi hoidon aluksi tähän lopputulokseen. Suosittelen ajattelemaan lopputulosta positiivisen kautta. Jos toivot esimerkiksi mielen tasolla muutosta, vie ajatuksesi esim. omaan käyttäytymiseesi sellaisena kuin toivoisit sen olevan. Jos olet sairas, voit ajatella mielessäsi oireilevan paikan solut ja kudokset terveinä ja hyvinvoivina. Tämän mielikuvan luomisen jälkeen päästä ajatuksissasi tästä lopputuloksesta irti. Lopputulosta koskevan mielikuvaharjoituksen on tarkoitus kestää korkeintaan muutaman minuutin hoidon alussa. Sen jälkeen päästä irti lopputuloksen ajattelemisesta.

Jos mielesi harhailee hoidon aikana, voit yrittää päästää hienovaraisesti mielessäsi vaeltelevista ajatuksista irti. Ajatuksen vieminen hengitykseen, sen rauhoittamiseen ja sen kulkuun voi helpottaa tätä.

Energiahoito voi saada aikaa kehossa ja mielessä erilaisia tuntemuksia. Hoidon aikana kuuntele omia tuntemuksiasi. Ole niille avoin. Osa asiakkaista muun muassa näkee hoidon aikana mielen sisäisiä värejä tai kuvia. Sinulle voi myös tulla fyysisiä tuntemuksia siihen liittyen, mihin kohtaan kehosta tunnet hoitoa virtaavan. Sinulle ei tarvitse tulla mitään näistä. Hoito toimii siitä huolimatta.

Jos nukahdat hoidon aikana, ei se haittaa.

Lähetän hoidon jälkeen hoidettaville sähköpostilla yhteisen lyhyen raportin hoidosta. Siinä kerron, millaisia tuntemuksia ja informaatiota minulle hoitajana tuli hoidon tekemisen aikana. Tuntemuksissa voi olla samaa tai ei suhteessa omiin tuntemuksiisi hoidettavana. Ryhmäenergiahoidossa hoitajan tuntemukset ovat yleisiä, koko ryhmää tai osaa siitä koskevia.

Hoidon jälkeen suosittelen lepäämään, jos tunnet tarvetta tai sinulla on siihen mahdollisuus. Suosittelen myös juomaan riittävästi vettä. Aineenvaihdunta voi tehostua. On normaalia, että saman päivän aikana on hieman poissaoleva olo ja voi olla vaikeuksia keskittyä erityistä tarkkuutta vaativiin tehtäviin. On mahdollista, että hoidon vaikutuksesta sinulle tulee fyysisen tai psyykkiset tason puhdistusoireita. Niitä tulee kuitenkin vain osalle hoidettavista. Esimerkiksi jokin vanha fyysinen oire voi alkaa vaivaamaan tai vanha ikävä tapahtuma voi tulla tietoiseen mieleen. Tämä on ohimenevää. Puhdistusoireet voivat jatkua 1-3 päivän ajan, joskus (hyvin harvoin) jopa viikon. Jos sinulla on tähän tai muuhun liittyen kysyttävää, voit olla yhteydessä minuun.

Hoitohuone Tyyni

Hoitohuone Tyynin verkkokauppa

Kuva: Canva.com