Korppaanmäentie 30:n hoitotila

Kuvia/ kuvat / Reiki-hoito, energiahoito, intialainen päähieronta, Hoitohuone Tyyni, Korppaanmäentie 30, Helsinki

Kuva: Hoitohuone Tyynin Korppaanmäentie 30:ssa sijaitseva hoitotila

Rauhallinen hoitotila puiston äärellä

Hoitotilan osoite on Korppaanmäentie 30 B 20, Pikku-Huopalahti, Helsinki. Sen sijainti on rauhallinen, pienen kujan varrella ja puiston äärellä. Hoitotila on kotonani valoisassa ja avarassa tilassa. Jos kaipaat rauhallista paikkaa hoidolle, on Korppaanmäentie oikea valinta. Täällä eivät ulkopuoliset äänet tai liikenne häiritse.

Kotonani annetaan toisinaan hoitoja lemmikkiasiakkaille. Tila ei siis sovi asiakkaille, joilla on voimakas koira-allergia.

Hoitotila on auki vain sopimuksen mukaan, vakituisia aukioloaikoja ei ole.

Katso kuvia ja video Korppaanmäentien hoitotilasta.

Lue enemmän lemmikkien Reiki- ja energiahoidoista ja niiden vaikutuksista.

Hyvät yhteydet

Hoitohuone Tyynin Korppaanmäentie 30:n hoitotila sijaitsee hyvien yhteyksiä päässä Helsingin Pikku-Huopalahdessa, lähellä Etelä-Haagaa. Lähistöllä sijaitsevat myös Ruskeasuo, Munkkivuori, Munkkiniemi ja Pitäjänmäki (Helsinki). Perille löydät keskustan suunnasta lukuisilla bussilinjoilla. Hoitohuone sijaitsee lähellä raitiovaunu 10:n päätepysäkkiä (yhteys minibussilla 10X Kuusitien raitiovaunupysäkiltä 8/2023 asti).

Suosittelen busseja tieremontin ajan 8/2023 asti. Elielinaukiolta ja Kampista kulkevat bussit: Kaikki Ruskeansuon ohi kulkevat bussit. Niitä kulkee Kampista ja Elielinaukiolta jatkuvasti. Poisjääntipysäkki on Ruskeasuo tai Talontie.

Autolla tullessa: Hoitohuone sijaitsee lähellä Hämeenlinnanväylän alkua ja Mannerheimintien ja Hakamäentien risteystä. Lue myöhemmin pysäköinnistä.

Miten löytää perille

Hoitohuone Tyyni sijaitsee osoitteessa Korppaanmäentie 30 B, pihan perällä olevassa B-talossa. Käynti hoitohuoneeseen on Korppaanmäentie 30:ssä sijaitsevan ison kelta-vihreän talon vasemmalta puolelta lähtevän Päärynäkujan kautta. Päärynäkujaa kävellään noin 50 metriä, jonka jälkeen kujan oikealta puolelta löytyy monikulmainen keltainen talo. Taloon on merkitty numerot 30 B ja 11.

Rapun ovi on lukossa. Tulen noutamaan asiakkaat alaovelta hieman ennen varattua aikaa. Voit myös soittaa alaovelta, jos olet hieman etuajassa tai et löydä perille. Huomioi, että minulla voi olla asiakas juuri ennen sinua ja en pääse puhelimen äärelle ennen varattua aikaa.

Pysäköinti

Pysäköintitilaa löytyy Korppaanmäentie 30:n hoitotilan läheltä hyvin. Niitä löytyy Korppaanmäentien varrella olevilta taskupysäköintipaikoilta sekä raitiovaunu 10:n päätepysäkillä olevalta pysäköintipaikalta Korppaanmäentien lopusta (os. Korppaanmäentie 27). Lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy Haapalahdenkadun varrelta. Pysäköinti on maksutonta.

Lemmikkien hoitojen hinnasto (vieritä hinnasto-sivua alaspäin) ja lisää tietoa ajan varaamisesta.


Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuvan copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni