Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus Helsinki Hoitohuone Tyyni

Energeettinen jäsenkorjaus – Helsinki. Energeettinen jäsenkorjaus on energiahoitamisen ja kehon mittauksien avulla tehtävää jäsenkorjausta. Hoitomuodosta on saatu hyviä tuloksia varsinkin erilaisien asentovirheiden ja kivun hoitamisessa.

Energeettinen jäsenkorjaus rentouttaa syvällä tavalla asiakasta. Se purkaa stressiä kehon tasolta. Rentoutuminen aktivoi autonomisen hermoston parasympaattista haaraa. Tätä kautta elimistön oma korjautuminen ja parantuminen voi mahdollistua. Tule kokeilemaan energeettisen jäsenkorjauksen vaikutuksia!

Energeettisestä jäsenkorjauksesta pitkään jatkuneeseen tai krooniseen oireeseen suosittelen 3-5 hoitokerran sarjaa 3-7 päivän tai 1-2 viikon välein. Tällöin pystymme saamaan aikaan syvempää rentoutumisvaikutusta kehon tasolle ja hoidon vaikutukset tehostuvat. Energeettistä jäsenkorjausta voi myös yhdistää muuhun energiahoitoon.

Olen opiskellut energeettistä jäsenkorjausta ja Body Mind Energy Balancing Methodia Suomen energiahoitajien kursseilla. Body Mind Energy Balancing Method on energiahoidon menetelmä, joka sisältää kymmeniä energiahoidon tekniikoita. Olen menetelmän mukainen tason 2 hoitaja.

Hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää, minkä energiahoidon haluat. Voimme keskustella aiheesta tullessasi hoitoon. Voit vain varata ajan 60 tai 90 minuutin hoitoon.

Muut hoidot

BodyMind Energy Balancing Method