Energeettinen tunnetyöskentely

Energeettinen tunnetyöskentely Helsinki energiahoito Hoitohuone Tyyni

Energeettinen tunnetyöskentely: Haittaavatko negatiiviset tunteet elämääsi? Pyöriikö jokin tunnekokemus mielessäsi? Vaivaako menneisyys elämääsi? Tai oletko järkyttynyt jostain äskettäisestä tapahtumasta elämässäsi?

Energeettisessä tunnetyöskentelyssä työskennellään negatiivisten tunteiden ja kokemusten kanssa ja pyritään vapauttamaan energiahoidolla niitä. Hoito koostuu haastattelusta ja energiahoitamisesta. Haastattelulla pyritään sanoittamaan sitä, mitkä negatiiviset tunteet ja menneisyyden tapahtumat ovat hyvinvointisi esteenä. Näin pystyn hoitajana suuntaamaan hoitoa juuri niihin kokemuksiin ja tunteisiin. Tämän jälkeen niille annetaan energiahoitoa eri tekniikoin. Energiahoito vapauttaa näitä kokemuksia ja tunteita kehon ja mielen tasolta. Osa hoidosta teen intuitiivisesti, oman intuitioni ohjaamana. Hoidossa voidaan myös nimetä ja hoitaa muun muassa alitajuntaisia uskomuksia, tunteita ja tunnelukkoja. Hoidossa yhdistelen eri energiahoidon tekniikoita tilanteen mukaan.

Energeettinen tunnetyöskentely: Asiakkaiden kokemukset energeettisestä tunnetyöskentelystä ovat olleet erittäin hyviä. Asiakkaat ovat kokeneet hoitojen parantaneen omaa hyvinvointiaan ja tuoneen aitoa positiivisuutta lisää elämään. Oman toiminnan ja valinnan mahdollisuudet elämän arkipäivässä ovat lisääntyneet, koska negatiiviset menneisyyden tapahtumat ja niihin liittyvät tunteet eivät enää lamaa toimintaa, vie tilaa (“kaistaa”) toiminnalta tai ohjaa valintoja ja reaktioita samalla tavalla kuin ennen.

Minulla on ollut juuri tuo tunne siitä, että en tule hyväksytyksi sellaisena kuin olen. En olisi kuitenkaan osannut itse sanoittaa sitä vaan se tuli vasta hoidon aikana nimetyksi. Nyt kun tätä tunnetta on purettu ja hoidettu, minulla on huojentunut ja hyvä olo. Tunnen oloni vapautuneeksi. Voin jatkaa keventynein mielin elämääni.

Asiakkaan palaute energeettisestä tunnetyöskentelystä

Energeettinen tunnetyöskentely on energiahoidon muoto, jossa yhdistän eri energiahoidon tekniikoita. Olen aloittanut nämä hoidot kesällä 2023. Tätä hoitoa et tällaisena voi saada mistään muualta!

Jos haluat varata ajan energeettiseen tunnetyöskentelyyn, varaa 90 minuutin aika. Tietyn syvemmän aiheen kanssa työskentelyyn suosittelen 3-5 hoitokerran sarjahoitoa. Varaa aika täältä.

Huomioi, että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää, minkä energiahoidon haluat. Voimme keskustella aiheesta tullessasi hoitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Teksti: copyright Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni

Kuva: Julia Cesar/ Unsplash