Etä- ja kaukohoito/ Reiki- ja energiahoito

Etähoito - Kaukohoito - Reiki- ja energiahoito - Hoitohuone Tyyni, Helsinki

Hoitohuone Tyyni, Helsinki

Etähoito eli kaukohoito on tapa välittää Reiki- ja energiahoitoa. Etähoidossa hoitaja välittää energiahoitoa toisesta paikasta. Energiahoitaja pystyy välittämään hoitoa hoidettavaan luomansa energiayhteyden kautta. Energian virtaaminen ei ole paikkaan sidottua ja hoito voidaan tehdä myös etähoitona.

Hoidoissa käytän puhelua tai Whatapp-kuvapuhelua luomaan ja vahvistamaan energiayhteyttä hoidettavan kanssa. Keskustelun avulla voimme myös nostaa pintaan hoidon aiheita ja kohdentaa hoitoa sen avulla.

Asiakkaani ovat kokeneet etähoidot vaikutuksiltaan lähihoitojen veroisina. Monet hoitajat pitävät etähoidon vaikutuksia jopa voimakkaampina kuin lähihoidon. Suosittelen kokeilemaan lähihoitoa! Voit yllättyä sen vaikutuksista.

Teen myös ilmaisia ryhmäenergiahoitoja etähoitona (ilmainen ryhmäenergiahoito etähoitona / ilmainen ryhmäenergiaetähoito / kaukohoito). Lue lisää. Pitkään kestäneissä ja erityisissä ongelmissa suosittelen kuitenkin hakeutumaan henkilökohtaiseen hoitoon ja kokeilemaan 3-5 kerran hoitosarjaa.

Reiki- tai energiahoito etähoitona

Teen Reiki- ja energiahoitoja etähoitona, joka kestää 30 tai 45 minuuttia.

Voit valita 30 tai 45 minuutin etähoidon joko Whatsapp-kuvapuhelun tai puhelimen välityksellä.

Hoito Whatsappin välityksellä:

Soitan sinulle Whatsapp-kuvapuhelun hoidon alussa ja linja on joko suljettu tai auki koko hoidon ajan. 45 minuutin hoito sisältää alkukeskustelun ja loppuraportin hoidosta. 30 minuutin hoito ei sisältää vain alkukeskustelun, ei loppuraporttia. Muistathan ladata Whatsapp-sovelluksen puhelimeesi tai tietokoneellesi ennen hoitoa.

Hoito puhelun välityksellä:

45 minuutin etähoito sisältää myös keskustelun puhelimitse hoidon aluksi ja loppuraportin hoidosta hoidon jälkeen puhelimitse. Puhelinlinja voi olla hoidon aikana joko auki tai kiinni, toiveesi mukaan. 30 minuutin aika sisältää alkukeskustelun ja hoidon, ei loppuraporttia.

Ohjeita etähoitoa varten (henkilökohtainen hoito)

Etähoitoa varten suosittelen hoidettavan varaamaan rauhallisen paikan ja ajan, jonka aikana on mahdollista keskittyä rentoutumiseen ja hoidon vastaanottamiseen. Sänky tai mukava nojatuoli on hyvä hoidon vastaanottamiseen. Perheenjäsenten ja lemmikkien olisi hyvä olla toisessa huoneessa. Rauhallinen lemmikki voi tosin olla samassakin tilassa.

Ennen hoitoa mieti, mitä toivoisit hoidon saavan aikaan. Onko se rentoutusta vai tiettyjä vaikutuksia elämässäsi? Toivotko hoidolta apua tiettyyn oireeseen?

Hoidon aluksi ohjaa kehoa ja mieltä rentoutumaan oman mielesi kautta. Voit hengittää syvään muutaman kerran.

Jos toivot hoidolta tiettyä lopputulosta, vie ajatuksesi hoidon aluksi tähän lopputulokseen. Sen jälkeen päästä ajatuksissasi tästä lopputuloksesta irti.

Energiahoito voi saada aikaa kehossa ja mielessä erilaisia tuntemuksia. Hoidon aikana kuuntele omia tuntemuksiasi. Ole niille avoin.

Jos nukahdat hoidon aikana, ei se haittaa. Voit laittaa puhelimen äänettömälle hoidon ajaksi. Jos kyseessä on 45 minuutin etähoito, energiahoitaja soittaa hoidon loppupuolella puhelimen tai kuvapuhelun välityksellä (sen mukaan, mitä on sovittu) ja kertoo sinulle oman raporttinsa hoidon kulusta. Tässä tapauksessa laita herätys soittamaan esim. 7 minuuttia ennen kuin hoito loppuu ja muuta sen jälkeen puhelimen tila takaisin soittoäänelle. Näin ei haittaa vaikka nukahtaisit hoidon aikana.


Hoidon tarve

Myös etähoidon yhteydessä suosittelen 3-5 hoitokerran sarjaa, jos on kyse syvemmästä tai pitkään jatkuneesta ongelmasta tai tilasta. Hoitokertojen olisi hyvä olla 3-14 vuorokauden välein. 3-5 hoitokerran sarjan aikana päästää purkamaan paremmin stressiä kehon ja mielen tasolta kuin yhden hoitokerran ansiosta. Samalla on mahdollista saada syvempiä rentoutusvaikutuksia aikaan. Rentoutumisen ja elimistön autonomisen hermoston parasympaattisen haaran aktivoitumisen kautta myös elimistön paranemismekanismien ja puolustusjärjestelmän parempi toiminta voi mahdollistua.


Etähoitoajan voit varata ajan Korppaanmäentien sähköisen ajanvarauskalenterin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kertoisitko aikaa varatessasi ‘viesti työntekijälle’-kohdassa, haluaisitko hoidon Whatsapp-kuvapuhelun vai tavallisen puhelun välityksellä. Kertoisitko myös, haluaisitko 30 vai 45 minuutin ajan.

Tervetuloa rentoutumaan etähoidon parissa!

Ilmaiset ryhmäetäenergiahoidot

Järjestän ilmaisia ryhmäetäenergiahoitoja (ilmainen ryhmäetähoito/ kaukoetähoito) . Lue täältä, milloin ilmaisia ryhmäenergiahoitoja järjestetään ja ilmoittaudu niihin.

Ryhmäetäenergiahoidon kautta pääset kokeilemaan matalalla kynnyksellä energiahoidon vaikutuksia. Erityisiin ja pitkäaikaisiin ongelmiin suosittelen henkilökohtaisia hoitoja ja niistä 3-5 kerran hoitosarjaa.

Lue lisää Reiki- ja energiahoidoista

Kuva: Canva.com


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan