Etähoito/ Reiki- ja energiahoito

Etähoito - Kaukohoito - Reiki- ja energiahoito - Hoitohuone Tyyni, Helsinki

Hoitohuone Tyyni, Helsinki

Etähoito on tapa välittää Reiki- ja energiahoitoa. Etähoidossa hoitaja ja hoidettava eivät sijaitse samassa tilassa. Etähoitoa kutsutaan myös kaukohoidoksi.

Etähoidon vaikutuksia pidetään hoitajien keskuudessa jopa voimakkaampina kuin lähihoidon. Esimerkiksi energiahoitaja ja filosofian tohtori Johanna Blomqvist lähestyy etähoidon ja ylipäätää energiahoidon käsitettä tietoisuutaitojen kautta. Itse ajattelen kuitenkin, että hoitajan välittämällä tasapainottavalla elämänenergialla on merkittävä osuus energiahoitoa annettaessa. Tällöin etähoito ja energiahoito on sisällöllisesti enemmän kuin tietoisuustaidot.

Etähoidon kuvaus

Teen Reiki- ja energiahoitoja etähoitona, joka kestää 30 tai 45 minuuttia. 30 minuutin etähoito sisältää etähoidon sovittuna ajankohtana. 45 minuutin etähoito sisältää myös lyhyen keskustelun puhelimitse ennen hoitoa ja energiahoitajan raportin hoidosta hoidon jälkeen puhelimitse.

Etähoitoa varten suosittelen hoidettavan varaamaan rauhallisen paikan ja ajan, jonka aikana on mahdollista keskittyä rentoutumiseen ja hoidon vastaanottamiseen.

Etähoitoaika varataan puhelitse ja hoito ostetaan verkkokaupasta ennen hoidon toteutusta.

Tervetuloa rentouttavaan etähoitoon!

Lue lisää Reiki- ja energiahoidoista

Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan