Reiki 1 -kurssi

Reiki 1 -kurssi Helsinki Espoo Vantaa

Tule oppimaan energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmää Reiki 1 -kurssille!

Reiki 1 -kurssien ajankohdat

Reiki 1 kurssi: Huom. Kurssi pidetään pienryhmässä ja väljässä tilassa.

Reiki on energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmä. Sen avulla on mahdollista saada henkisyyden kehittämiseen liittyviä välineitä omaan arkeen. Reikiä on mahdollista käyttää mm. rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Meditaatioharjoituksineen Reiki voidaan hahmottaa myös osaksi tietoisuustaitoja ja mielen hallinnan tukemista. Reiki-energiahoitaminen voi keskittyä omaan itseen tai muille tehtäviin hoitoihin.

Kurssilla opetetaan energiahoitamista itsehoidon ja muiden hoitamisen näkökulmasta. Kurssi on fyysisen kehon hoitamiseen keskittyvä peruskurssi. Reiki 1 -kurssilla (Reiki 1 -kurssi) tutustumme myös Reikiin henkisen kasvun menetelmänä. Kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista ja henkisestä kehittymisestä kiinnostuneille. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita.

Reiki 1 -kurssilla (Reiki 1 -kurssi) opit itselle ja muille tehtävään lähihoitoon liittyviä käytäntöjä. Virittäydymme hoitamiseen meditaation ja rentoutumisen avulla. Kurssiin kuuluvat myös Reiki-hoidon aktivoinnit, joiden avulla energiahoitoyhteys aktivoidaan ja sitä vahvistetaan. Tutustumme Reikin periaatteisiin, siihen liittyvään ajattelutapaan sekä Reikin historiaan.

Opettajana toimii Reiki-hoidon opettaja ja YTM Terhi Hinkka. Olen työskennellyt Reiki-hoitojen parissa vuodesta 2016. Edustan Ryoho Reiki -suuntauksen linjaa, joka on tullut Japanista Suomeen länsimaiden kautta. Minulla on kokemusta opettamisesta Helsingin yliopiston kursseilta, joilla olen opettanut työpajojen, yksilöohjauksen ja luentojen menetelmin. Pyrin opettaessani luomaan luottamuksellisen ilmapiirin, joka kannustaa kysymään, löytämään vastauksia ja oppimaan.

Kurssi järjestetään pienryhmässä. Korona-tilanteen niin vaatiessa kurssi toteutetaan verkko-opetuksena niin, että kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella live-verkkoyhteyden kautta.

Kurssin kesto on viitteellinen ja riippuu osallistujien määrästä.

Kurssin hinta: 210 euroa

Kurssin aikana on tarjolla teetä ja pientä välipalaa. Voit ottaa halutessasi omat eväät mukaan.

Reiki 1 -kurssien ajankohdat

Pääsivulle

Reiki-hoito