Reiki 1 -kurssi

Reiki 1 -kurssi Helsinki Espoo Vantaa

Tule oppimaan energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmää Reiki 1 -kurssille!

Reiki 1 -kurssin sisällön kuvaus

Reiki 1 kurssi: Reiki 1 -kurssien ajankohdat, paikka ja hinta

Reiki 1 kurssi: Reiki on energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmä. Sen avulla on mahdollista saada henkisyyden kehittämiseen liittyviä välineitä omaan arkeen. Reikiä on mahdollista käyttää mm. rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Meditaatioharjoituksineen Reiki voidaan hahmottaa myös osaksi tietoisuustaitoja ja mielen hallinnan tukemista. Reiki-energiahoitamisessa voidaan keskittyä omaan itseen tai muille tehtäviin hoitoihin.

Kurssilla opetetaan energiahoitamista itsehoidon ja muiden hoitamisen näkökulmasta. Kurssi on fyysisen kehon hoitamiseen keskittyvä peruskurssi. Reiki 1 -kurssilla (Reiki 1 -kurssi) tutustumme myös Reikiin henkisen kasvun menetelmänä. Kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista ja henkisestä kehittymisestä kiinnostuneille. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita.

Reiki 1 -kurssilla (Reiki 1 -kurssi) opit itselle ja muille tehtävään lähienergiahoitoon liittyviä käytäntöjä. Virittäydymme hoitamiseen meditaatio- ja rentoutumisharjoitusten avulla. Kurssiin kuuluvat myös Reiki-hoidon aktivoinnit, joiden avulla energiahoitoyhteys aktivoidaan ja sitä vahvistetaan. Tutustumme Reikin periaatteisiin, siihen liittyvään ajattelutapaan sekä Reikin historiaan.

Opettajana toimii Reiki-hoidon opettaja ja YTM Terhi Hinkka. Olen työskennellyt Reiki-hoitojen parissa vuodesta 2016. Edustan Ryoho Reiki -suuntauksen linjaa, joka on tullut Japanista Suomeen länsimaiden kautta. Minulla on kokemusta opettamisesta Helsingin yliopiston kursseilta, joilla olen opettanut työpajojen, yksilöohjauksen ja luentojen menetelmin. Pyrin opettaessani luomaan luottamuksellisen ilmapiirin, joka kannustaa kysymään, löytämään vastauksia ja oppimaan.

Kurssi sisältää muun muassa kurssimateriaalin, todistuksen ja opettajan tuen kurssin aikana ja sen jälkeen.

Kurssi pidetään pienryhmässä ja väljässä tilassa. Kurssin aikana on tarjolla teetä ja pientä välipalaa. Voit ottaa halutessasi omat eväät mukaan.

Kurssin hinta: 210 euroa

Reiki 1 -kurssien ajankohdat, paikka ja hinta

Lue: oppilaat kertovat kokemuksistaan kursseilla ja Terhistä opettajana (linkitetyn sivun lopussa)

Pääsivulle

Reiki-hoito