Ajanvaraus | Hoitohuone Tyyni | Helsinki

Teen hoitoja kolmessa eri paikassa Helsingissä keskustan läheisyydessä ja Pikku-Huopalahdessa:

* Hoiva Shantissa Etu-Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 43, Helsinki

* Lootuskukan huoneella Punavuoressa Uudenmaankatu 33:ssa (Helsinki), parillisten viikkojen tiistaisin paitsi kurssipäivinä

* kotonani Pikku-Huopalahdessa osoitteessa Korppaanmäentie 30 B, Helsinki


Sähköiseen ajanvaraukseen

Lisätietoja ajanvaraukseen, hoitoihin ja hoidon esteisiin liittyen (hyvä lukea ennen ajan varaamista)


Olen kesälomalla 28.6.-5.8.2024. Tällä välillä on kuitenkin mahdollisuus tulla hoitoon Lootuskukan huoneelle Punavuoressa tiistaina 9.7.

Voit tehdä ajanvarauksen myös p. 050-3446673 ja [email protected] . Kaikki varattavat ajat eivät ole kalentereissa. Ajat poistuvat kalentereista 48 tuntia ennen varattavaa aikaa. Jos etsit tätä lähempänä olevaa aikaa, ota yhteyttä mieluiten puhelimitse soittamalla. Jollet myöskään löydä ylipäätään sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista, voit kysellä minulta suoraan niitä. Minulta suoraan löytyy yleensä myös muita aikoja kuin ajanvarauskalenterissa olevat.

Ajanvarauksen etä-/ kaukohoitoon (myös kvanttihypnoosiin etänä) ja lemmikin energiahoitoon voit tehdä Korppaanmäentien/ Pikku-Huopalahden ajanvarauksen kautta tai ottamalla yhteyttä. Voit varata ajan myös lemmikin etähoitoon varaamalla ajan kohdasta lemmikin Reiki- tai energiahoito ja kirjoittamalla kohtaan “viesti työntekijälle”: “etähoito”. Erityisesti etähoitoon löytyy myös muita aikoja kuin ajanvarauskalenterissa olevat.

Lisätietoja ajanvaraukseen, hoitohin ja hoidon esteisiin liittyen (lue tämä ennen hoitoon tuloa).