Ajanvaraus | Hoitohuone Tyyni | Helsinki

Ajanvaraukset voit tehdä myös puhelimitse p. 050-3446673 ja sähköpostitse [email protected] . Jollet löydä sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista tai sinulla on hoitoihin liittyen kysyttävää, ota yhteyttä. Tietoja hoitoon tulevalle, ajan varaamiseen ja hoidon esteisiin liittyen löytyy täältä.

Lemmikin energiahoito: Teen lemmikkien energiahoitoja vain Korppaanmäentiellä. Ajanvaraus tapahtuu Korppaanmäentien kalenterin kautta (alla). Ole hyvä ja valitse 60 minuutin hoitoaika ja kirjoita Viesti työntekijälle -kohtaan, että kyseessä on lemmikin hoito.

Reiki- ja energiahoito etähoitona: ajanvaraus Korppaanmäentien kalenterin kautta. Ole hyvä ja kerro ‘viesti työntekijälle’ -kohdassa, haluatko 30 vai 45 minuutin ajan ja Whatsapp-kuvapuhelun vai puhelun kautta.


Sähköinen ajanvaraus Uudenmaankadulle

Uudenmaankatu 33, Punavuori, Helsinki. Vastaanotto parillisten viikkojen tiistaisin. (varaus tämän linkin kautta)

Huom. Helmi-maaliskuuksi 2023 on tavallista vähemmän aikoja saatavissa Uudenmaankadulle siellä pitämieni Reiki-kurssien vuoksi. Ajanvaraus on auki ti 7.2.:lle ja ti 21.3.:lle. Jollet löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista, suosittelen siirtämään aikaa eteenpäin tai varaamaan ajan Korppaanmäentielle.


Sähköinen ajanvaraus Korppaanmäentielle

Korppaanmäentie 30 B 20, Pikku-Huopalahti, 00300 Helsinki.