Ajanvaraus | Hoitohuone Tyyni | Helsinki

Tervetuloa varaamaan aikaa! Ajanvaraukset voit tehdä myös puhelimitse p. 050-3446673 ja sähköpostitse [email protected] . Otathan yhteyttä myös, jos sinulla on hoitoihin liittyen kysyttävää. Tietoja hoitoon tulevalle, ajan varaamiseen ja hoidon esteisiin liittyen löytyy täältä.

Ole hyvä ja varaa hoidot haluamasi hoitoajan/ palvelun mukaan ja kirjoita viesti työntekijälle- / comments-kenttään minkä hoidon haluat. Lemmikin energiahoito: Teen lemmikkien energiahoitoja vain Korppaanmäentiellä. Ole hyvä ja valitse Korppaanmäentien ajanvarauskalenterista (Vello) 60 minuutin hoitoaika ja kirjoita Viesti työntekijälle -kohtaan, että kyseessä on lemmikin hoito. Myös etähoidon ajanvaraus on Korppaanmäentien kalenterin kautta.


Sähköinen ajanvaraus Uudenmaankadulle / Setmore

Uudenmaankatu 33, Punavuori, Helsinki. Vasemman puoleinen erillinen sisäänkäynti, Lootuskukan huone.

Teen töitä Uudenmaankatu 33:ssa Avartuvan ihmiskuvan Lootuskukan huoneessa parillisten viikkojen tiistaisin. Ajanvarausta varten pitää kirjautua Facebook- tai Google-tunnuksilla tai luoda tili.

Syys-lokakuussa on Uudenmaankadun ajanvarauksissa 6 viikon tauko Reiki-kurssin vuoksi. Jollet löydä silloin sopivaa aikaa, suosittelen tulemaan hoitoon Korppaanmäentielle tai siirtämään hoitoon tulemista myöhemmäksi.

Sähköinen ajanvaraus Uudenmaankadulle (aikoja parillisten viikkojen tiistaisin) tämän linkin kautta.


Sähköinen ajanvaraus Korppaanmäentielle / Vello

Korppaanmäentie 30 B 20, Pikku-Huopalahti, 00300 Helsinki. Monikulmainen pientalo pihan perällä, käynti Päärynäkujan puolelta.