Hinnasto | Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, chakra-hoito ja muut hoidot | Helsinki | Espoo | Vantaa

Hinnasto, hinta Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta, intuitiivinen energiahoito, Reiki 1 2 3 kurssi, energeettinen jäsenkorjaus, EFT ja intuitiivinen luenta Helsinki, Espoo, Vantaa hinnat

Hinnasto / Intialainen päähieronta ja ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta, sekä EFT-tunnetyöskentely (45 minuutin hoitona):

30 minuutin hoito: 45 euroa

45 minuutin hoito: 57 euroa


Hinnasto/ Reiki-hoito, energiahoito, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, chakra-hoito, EFT-tunnetyöskentely, ‘intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito’ ja ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito:

60 minuutin hoito: 70 euroa

90 minuutin hoito: 90 euroa


Intuitiivinen luenta:

30 minuuttia: 57 euroa


Reiki- tai energiahoito etähoitona:

30 minuutin hoito: 45 euroa

45 minuutin hoito: 57 euroa


Hoitopaketit:

45 minuuttia:

3 hoitoa: 154 euroa

5 hoitoa: 248 euroa

60 minuuttia:

3 hoitoa: 189 euroa

5 hoitoa: 305 euroa

90 minuuttia:

3 hoitoa: 243 euroa

5 hoitoa: 392 euroa

Hoitopaketti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä alkaen ja on henkilökohtainen. Voidaan käyttää myös eri kerroilla eri hoitoihin. Saatavissa käynnin yhteydessä tai Hoitohuone Tyynin verkkokaupasta. Hoitopaketteja voi myös käyttää itsesi hoitamiseen säännöllisesti. Hoitopaketeissa saat alennusta: 3 kerran hoitopaketti: 10 % ja 5 kerran hoitopaketti: 13 %.


Hoitoajat sisältävät hoitoon liittyvän keskustelun. Ainoastaan 30 minuutin etähoitoon ei kuulu keskustelua. Hoitojen hinnasto on voimassa 6.9.2022 alkaen.


Jos haet apua pidempään kestäneeseen ongelmaan, suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoa mielellään 3-14 vuorokauden välein.


Reiki-hoito tai energiahoito lemmikille/ hinnasto: 57 euroa

Lemmikkien hoitoaika 1. hoitokerralla noin 45 minuuttia sisältäen lemmikin hoitoon liittyvän keskustelun. Seuraavilla hoitokerroilla hoitoaika arvioidaan tarpeen mukaan (noin 30 minuuttia).

HUOM: lue alempaa tältä sivulta, mitä on tärkeää huomioida lemmikkien hoitojen yhteydessä.


Lue lisää ajan varaamisesta, peruutuksista sekä hoitoon liittyvistä käytännön seikoista täältä


Reiki-kurssit: hinnasto

Reiki 1 -kurssi: 210 euroa

Reiki 2 -kurssi: 280 euroa

Reiki-kurssin kertaaminen yksityisopetuksena:

Reiki 1: 100 euroa

Reiki 2: 135 euroa

Kertausten hinnat sisältävät 1,5-2 tuntia yhden Reiki-tason kertaamista ja opetusta yksityisopetuksena.

Kurssihinnasto on voimassa 9/2022 alkaen.


Lahjakortit

Hemmottele läheistäsi Hoitohuone Tyynin lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa Hoitohuone Tyynin omasta verkkokaupasta tai hoitohuoneelta sovittuna ajankohtana. Yksittäisten hoitojen lahjakortteja saa sähköisessä ja fyysisessä muodossa.

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin vastaavan mittaisten hoitojen. Esim. 60 minuuttia : 70 euroa, 90 minuuttia : 90 euroa.

Saatavissa myös hoitopakettilahjakortteja. Hoitopakettilahjakorttien hinnat ovat samat kuin hoitopaketeissa. (molemmat ks. yllä).

Varmistathan, että hoitolahjakortti on sen saajan toiveissa <3. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä ja sarjalahjakortit ovat henkilökohtaisia.


Lue alempaa tältä sivulta:

  • maksaminen
  • kotikäynnit
  • räätälöidyt hoidot
  • lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää

Maksaminen

Voit maksaa hoidot käteisellä, pankki- tai luottokortilla, etukäteen verkkomaksulla tai aikaa sähköisen ajanvarauksen kautta (tietyt hoidot). Kirjoitan käteismaksusta kuitin.


Kotikäynnit

Teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit Helsingin Pikku-Huopalahdessa, Pitäjänmäessä, Etelä-Haagassa, Ruskeasuolla, Meilahdessa ja Munkkiniemessä ja -vuoressa ovat ilman erillistä veloitusta. Kotikäynnit muualla Helsingissä ovat 10-20 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Teen myös muualle kotikäyntejä ja niistä veloitetaan sopimuksen mukaan. Hoitopöytä ei ole mukana kotikäynneillä vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla tai muussa sopivassa paikassa. Kotikäynteihin tarvitaan hoitoa varten oma rauhallinen tila. Teen kotikäynteinä myös lemmikkien hoitoja. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


Lemmikkien kotikäynnit

Lemmikeille teen myös kotikäyntejä. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat veloitukset kuin muita kotikäyntejä (ks. yllä). Lemmikin kotikäyntiä varten tulee olla käytettävissä rauhallinen tila, jossa lemmikki, hoitaja ja omistaja voivat keskittyä hoitoon. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat ajanvarausohjeet ja peruutusehdot kuin muita hoitoja.


Räätälöidyt hoidot

Teen erilaisia räätälöityjä hoitoja esimerkiksi johonkin tiettyyn teemaan, aiheeseen tai oireiluun, esimerkiksi esiintymisjännitykseen liittyen. Lue lisää Reiki- ja energiahoidosta ja siitä, millaisiin aiheisiin sitä voidaan käyttää. Lue myös siitä, millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut hoidoista.


Lemmikkieläimen tarpeen ja omistajan toiveiden mukaisesti voidaan räätälöidä lemmikille sopiva yksittäinen hoito, hoitosarja tai säännöllisiä hoitoja.


HUOM. Lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää:

Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole hilse- tai syyhypunkkeja, kirppuja tai muita ulkoloisia, jotka voisivat tarttua hoitotilaan tai asiakkaasta toiseen. Ulkoloisista kärsivän koiran tuominen Hoitohuone Tyyniin on kielletty. Lemmikin turkin olisi hyvä myös olla suhteellisen puhdas mutta sen ei tarvitse olla juuri pesty.

Pystyn valitettavasti ottamaan vastaan ainoastaan pieniä ja keskikokoisia koiria. Otan vastaan ja teen kotikäyntejä myös muille lemmikeille, kuten kissoille ja isokokoisille koirille.


Millaisissa tilanteissa lemmikkejä voidaan hoitaa ja miten hoito vaikuttaa niihin? Lue lisää Lemmikkien energiahoitojen vaikutuksista


Jäikö jokin hoitoon liittyvä seikka askarruttamaan? Ole hyvä ja kysy rohkeasti enemmän, p. 050-3446673/ Terhi Hinkka.


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: red_ranunculus_by_felidae95-db8nvg9


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan