Hinnasto | Energiahoidot ja muut hoidot | Helsinki

Hinnasto, hinta Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta, intuitiivinen energiahoito, Reiki 1 2 3 kurssi, energeettinen jäsenkorjaus, EFT ja intuitiivinen luenta Helsinki, Espoo, Vantaa hinnat

Price list in English


Hinnasto | energiahoidot:

60 minuutin hoito: 80 euroa

90 minuutin hoito: 100 euroa

Koskee seuraavia hoitoja: Reiki-hoito, energiahoito, chakra-hoito, energeettinen jäsenkorjaus, energeettinen tunnetyöskentely, BodyMind Energy Balancing Method, intuitiivinen energiahoito, EFT-tunnetyöskentely, ‘intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito’ ja ‘ayurvedinen kasvojen ja pään hieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito’


Hinnasto | Intialainen päähieronta ja ayurvedinen kasvojen ja pään hieronta, sekä EFT-tunnetyöskentely:

30 minuutin hoito: 50 euroa

45 minuutin hoito: 65 euroa

EFT-tunnetyöskentely vain 45, 60 ja 90 minuutin hoitona


Intuitiivinen luenta:

30 minuuttia: 65 euroa


Reiki- tai energiahoito etähoitona:

30 minuutin hoito: 50 euroa

45 minuutin hoito: 65 euroa


Kvanttihypnoosi-harjoitushoito:

80 euroa (kesto 2-3 tuntia)


Hoitopaketit:

45 minuutin hoitopaketit:

3 kappaletta 45 minuutin hoitoa: 175 euroa

5 kappaletta 45 minuutin hoitoa: 282 euroa

60 minuutin hoitopaketit:

3 kappaletta 60 minuutin hoitoa: 216 euroa

5 kappaletta 60 minuutin hoitoa: 348 euroa

90 minuutin hoitopaketit:

3 kappaletta 90 minuutin hoitoa: 270 euroa

5 kappaletta 90 minuutin hoitoa: 435 euroa

Hoitopaketti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä alkaen ja henkilökohtainen. Sitä voidaan käyttää eri kerroilla eri hoitoihin. Hoitopaketteja on saatavissa käynnin yhteydessä tai Hoitohuone Tyynin verkkokaupasta. Hoitopaketteja voit käyttää itsesi hoitamiseen säännöllisesti. Hoitopaketeissa saat alennusta 3 kerran hoitopaketista 10 % ja 5 kerran hoitopaketista 13 %.


Hoitoajat sisältävät hoitoon liittyvän keskustelun. Ainoastaan 30 minuutin etähoitoon ei kuulu loppukeskustelua. Hoitojen hinnasto on voimassa 3.4.2024 alkaen.


Jos haet apua pidempään kestäneeseen ongelmaan, suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoa mielellään 3-7 vuorokauden välein.


Reiki-hoito tai energiahoito lemmikille | hinta: 65 euroa

Lemmikkien hoitoaika 1. hoitokerralla noin 45 minuuttia sisältäen lemmikin hoitoon liittyvän keskustelun. Seuraavilla hoitokerroilla hoitoaika arvioidaan tarpeen mukaan (noin 45 minuuttia).

HUOM: lue alempaa tältä sivulta, mitä on tärkeää huomioida lemmikkien hoitojen yhteydessä.


Lue lisää ajan varaamisesta, peruutuksista sekä hoitoon liittyvistä käytännön seikoista täältä


Reiki-kurssit | hinnasto:

Reiki 1 -kurssi: 220 euroa

Reiki 2 -kurssi: 280 euroa

Reiki 3A -kurssi: 320 euroa

Reiki-kurssin kertaaminen yksityisopetuksena:

Reiki 1: 110 euroa

Reiki 2: 135 euroa

Kertausten hinnat sisältävät 1,5-2 tuntia yhden Reiki-tason kertaamista ja opetusta yksityisopetuksena.

Kursseihin on myös osamaksumahdollisuus. Kysy hinnastosta puuttuvia hintoja Terhiltä.

Kurssihinnasto on voimassa 9/2022 alkaen. Reiki 1 -kurssin hinta on korjattu hinnastoon 11/2023


Lahjakortit

Hemmottele läheistäsi Hoitohuone Tyynin lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa Hoitohuone Tyynin omasta verkkokaupasta tai hoitohuoneelta sovittuna ajankohtana. Lahjakortteja saa sähköisessä ja fyysisessä muodossa.

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin vastaavan mittaisten hoitojen. Esim. 60 minuuttia : 80 euroa, 90 minuuttia : 100 euroa.

Saatavissa myös hoitopakettilahjakortteja. Hoitopakettilahjakorttien hinnat ovat samat kuin hoitopaketeissa. (molemmat ks. yllä). Myös hoitopakettilahjakortteja saa sekä fyysisen lahjakortin muodossa että sähköisenä.

Varmistathan, että hoitolahjakortti on sen saajan toiveissa <3. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä ja sarjalahjakortit ovat henkilökohtaisia.


Lue alempaa tältä sivulta:

  • maksaminen
  • kotikäynnit
  • räätälöidyt hoidot
  • lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää

Maksaminen

Voit maksaa hoidot käteisellä, pankki- ja luottokorteilla (myös kännykkään ladatulla pankki- tai luottokortilla) ja Mobilepay:lla. Maksu etukäteen verkkokaupan kautta onnistuu myös.


Kotikäynnit

Teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit ovat hinnaltaan saman hintaisia kuin hoidot. Lisäksi tulee kotikäyntilisä matka-ajasta ja kustannuksista riippuen. Kotikäyntilisä Helsingissä julkisten liikennevälineiden kulkuyhteyksien varrella ovat 20-50 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Teen myös muualle kotikäyntejä ja niistä veloitetaan sopimuksen mukaan. Hoitopöytä ei ole mukana kotikäynneillä vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla tai muussa sopivassa paikassa. Kotikäynteihin tarvitaan hoitoa varten oma rauhallinen tila. Teen kotikäynteinä myös lemmikkien hoitoja. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


Lemmikkien kotikäynnit

Lemmikeille teen myös kotikäyntejä. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat veloitukset kuin muita kotikäyntejä (ks. yllä). Lemmikin kotikäyntiä varten tulee olla käytettävissä rauhallinen tila, jossa lemmikki, hoitaja ja omistaja voivat keskittyä hoitoon. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat ajanvarausohjeet ja peruutusehdot kuin muita hoitoja.


Räätälöidyt hoidot

Teen erilaisia räätälöityjä hoitoja esimerkiksi johonkin tiettyyn teemaan, aiheeseen tai oireiluun, esimerkiksi esiintymisjännitykseen liittyen. Lue lisää Reiki- ja energiahoidosta ja siitä, millaisiin aiheisiin sitä voidaan käyttää. Lue myös siitä, millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut hoidoista.


Lemmikkieläimen tarpeen ja omistajan toiveiden mukaisesti voidaan räätälöidä lemmikille sopiva yksittäinen hoito, hoitosarja tai säännöllisiä hoitoja.


HUOM. Lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää:

Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole hilse- tai syyhypunkkeja, kirppuja tai muita ulkoloisia, jotka voisivat tarttua hoitotilaan tai asiakkaasta toiseen. Ulkoloisista kärsivän koiran tuominen Hoitohuone Tyyniin on kielletty. Lemmikin turkin olisi hyvä myös olla suhteellisen puhdas mutta sen ei tarvitse olla juuri pesty.

Pystyn valitettavasti ottamaan vastaan ainoastaan pieniä ja keskikokoisia koiria. Otan vastaan ja teen kotikäyntejä myös muille lemmikeille, kuten kissoille ja isokokoisille koirille.


Millaisissa tilanteissa lemmikkejä voidaan hoitaa ja miten hoito vaikuttaa niihin? Lue lisää Lemmikkien energiahoitojen vaikutuksista


Jäikö jokin hoitoon liittyvä seikka askarruttamaan? Ole hyvä ja kysy rohkeasti enemmän, p. 050-3446673/ Terhi Hinkka.


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: Canva


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan