Hinnasto/ Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, chakra-hoito ja muut hoidot

Hinnasto Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta, intuitiivinen energiahoito ja luenta hinta Helsinki, Espoo, Vantaa

Hinnasto / Intialainen päähieronta ja ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta

30 minuutin hieronta: 40 euroa

45 minuutin hieronta: 50 euroa


Hinnasto/ Reiki-hoito, energiahoito, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, chakra-hoito, intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito ja ayurvedinen pään ja kasvojen hieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito

60 minuutin hoito: 60 euroa

90 minuutin hoito: 80 euroa


Intuitiivinen luenta:

30 minuuttia: 50 euroa


Reiki- tai energiahoito etähoitona:

30 minuutin hoito: 40 euroa

45 minuutin hoito: 50 euroa


Hoitoajat sisältävät hoitoon liittyvän keskustelun. Ainoastaan 30 minuutin etähoitoon ei kuulu keskustelua.

Hinnasto on voimassa elokuun 2021 alusta alkaen.


Lemmikkien hoitojen hinnasto

Reiki-hoito tai energiahoito lemmikille: 50 euroa

Lemmikkien hoitoaika on ensimmäisellä hoitokerralla noin 45 minuuttia. Hoitoaika sisältää lemmikin hoitoon liittyvän keskustelun. Seuraavilla hoitokerroilla hoitoaika arvioidaan tarpeen mukaan (noin 30 minuuttia).

HUOM: lue alempaa tältä sivulta, mitä on tärkeää huomioida lemmikkien hoitojen yhteydessä.


Lue lisää ajan varaamisesta, peruutuksista sekä hoitoon liittyvistä käytännön seikoista


Reiki-kurssien hinnat

Reiki 1 -kurssi: 210 euroa

Reiki 2 -kurssi: 280 euroa

Maksaminen

Voit maksaa hoidot käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai etukäteen verkkomaksulla. Kirjoitan käteismaksusta kuitin.


Lue alempaa tältä sivulta:

  • sarjahoitokortit
  • lahjakortit
  • kotikäynnit
  • räätälöidyt hoidot
  • lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää

Sarjahoitokortit

Sarjahoitokorteilla saat mukavan alennuksen Reiki- ja energiahoitojen hinnoista. Sarjakortin voit ostaa hoitohuoneelta käynnin yhteydessä (käteis- tai korttimaksu) tai etukäteen Hoitohuone Tyynin verkkokaupasta. Sarjahoitokortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä alkaen. Voit käyttää sarjakorttia myös eri kerroilla eri hoitoihin.

Sarjahoitokorttien hinnat:

45 minuutin hoidot (intialainen päähieronta, Reiki- tai energiahoito etänä):

3 x 45 minuutin hieronta yhteensä 135 euroa, normaalihinta 150 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 45 minuutin hieronta yhteensä 217 euroa, normaalihinta 250 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


60 minuutin hoidot:

3 x 60 minuutin hoidot yhteensä 162 euroa, normaalihinta 180 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 60 minuutin hoidot yhteensä 261 euroa, normaalihinta 300 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


90 minuutin hoidot:

3 x 90 minuutin hoidot yhteensä 216 euroa, normaalihinta 240 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 90 minuutin hoidot yhteensä 348 euroa, normaalihinta 400 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


Lahjakortit

Hemmottele läheistäsi Hoitohuone Tyynin lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa Hoitohuone Tyynin omasta verkkokaupasta tai hoitohuoneelta sovittuna ajankohtana (käteis- tai korttimaksu). Lahjakortteja saa myös sähköisessä muodossa. Sähköisen lahjakortin toimitusaika on 1-2 vuorokautta muuna kuin loma-aikana. Lahjakortti voidaan postittaa sinulle tai suoraan lahjan saajalle tai voit noutaa sen Hoitohuone Tyynistä sovitusti. Sinun on mahdollista kirjoittaa omat toivotuksesi tai onnittelusi lahjan saajalle lähetettävään lahjakorttiin.

Varmistathan, että hoitolahjakortti on sen saajan toiveissa <3.

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin hoitojen. Saatavissa myös sarjalahjakortteja. Sarjalahjakorttien hinnat ovat samat kuin sarjakorteissa. (molemmat ks. yllä)

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.


Kotikäynnit

Teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit Helsingin Pikku-Huopalahdessa, Pitäjänmäessä, Etelä-Haagassa, Ruskeasuolla, Meilahdessa ja Munkkiniemessä ja -vuoressa ovat ilman erillistä veloitusta. Kotikäynnit muualla Helsingissä ovat 10-20 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Teen myös muualle kotikäyntejä ja niistä veloitetaan sopimuksen mukaan. Hoitopöytä ei ole mukana kotikäynneillä vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla tai muussa sopivassa paikassa. Kotikäynteihin tarvitaan hoitoa varten oma rauhallinen tila. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


Lemmikkien kotikäynnit

Lemmikeille teen myös kotikäyntejä. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat veloitukset kuin muita kotikäyntejä (ks. yllä). Lemmikin kotikäyntiä varten tulee olla käytettävissä rauhallinen tila, jossa lemmikki, hoitaja ja omistaja voivat keskittyä hoitoon. Lemmikkien kotikäyntejä koskevat samat ajanvarausohjeet ja peruutusehdot kuin muita hoitoja.


Räätälöidyt hoidot

Teen erilaisia räätälöityjä hoitoja esimerkiksi johonkin tiettyyn teemaan, aiheeseen tai oireiluun, esimerkiksi esiintymisjännitykseen liittyen. Lue lisää Reiki- ja energiahoidosta ja siitä, millaisiin aiheisiin sitä voidaan käyttää. Lue myös siitä, millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut hoidoista.


Lemmikkieläimen tarpeen ja omistajan toiveiden mukaisesti voidaan räätälöidä lemmikille sopiva yksittäinen hoito, hoitosarja tai säännöllisiä hoitoja.


HUOM. Lemmikkien hoitoihin liittyen tärkeää:

Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole hilse- tai syyhypunkkeja, kirppuja tai muita ulkoloisia, jotka voisivat tarttua hoitotilaan tai asiakkaasta toiseen. Ulkoloisista kärsivän koiran tuominen Hoitohuone Tyyniin on kielletty. Lemmikin turkin olisi hyvä myös olla suhteellisen puhdas mutta sen ei tarvitse olla juuri pesty.

Tällä hetkellä pystyn valitettavasti ottamaan vastaan ainoastaan pieniä ja keskikokoisia koiria. Otan vastaan ja teen kotikäyntejä myös muille lemmikeille, kuten kissoille ja isokokoisille koirille.


Millaisissa tilanteissa lemmikkejä voidaan hoitaa ja miten hoito vaikuttaa niihin? Lue lisää Lemmikkien energiahoitojen vaikutuksista


Jäikö jokin hoitoon liittyvä seikka askarruttamaan? Ole hyvä ja kysy rohkeasti enemmän, p. 050-3446673/ Terhi Hinkka.


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: red_ranunculus_by_felidae95-db8nvg9


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan