BodyMind Energy Balancing Method

BodyMind Energy Balancing Method on energiahoitamisen menetelmä, joka sisältää erilaisia energiahoidon tekniikoita. Sitä voidaan käyttää hyvin erilaisten oireiden ja aiheiden hoitamiseen sekä yleisesti hyvinvoinnin tukemiseen.

BodyMind Energy Balancing Method sisältää elementtejä eri energiahoidon menetelmistä, kuten Reiki, Pranic Healing, kalevalainen jäsenkorjaus, shiatsu, EFT ja Matrix Reimprinting. Sen koostuu vaikutteista kymmenistä energiahoidon menetelmistä.

Menetelmää voidaan käyttää laajasti energiahoitamiseen, kuten asentovirheiden, kivun, tiettyjen oireiden tai tunnetason asioiden hoitamiseen. Kysy lisää Terhiltä.

Menetelmän kehittäjä on suomalainen Petri Filipzcak, joka toimii Suomen energiahoitajissa. Olen menetelmän tason 2 hoitaja ja olen käynyt myös tason 3 kurssin. Lisäksi olen tehnyt siihen liittyvät harjoitushoidot (kirjoitettu 13.5.2023). Tason 3 hoitaja on menetelmän hoitajien ylin taso.

Huom. Hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää, minkä energiahoidon haluat. Voit varata vain ajan 60 tai 90 minuutin hoitoon.

Suomen energiahoitajat

Hoitohuone Tyyni