Chakra-hoito

Chakra-hoidossa tasapainotetaan kehon energiakeskuksia

Chakra-hoito nimellä teen energiahoitoa, jossa hoitaminen keskittyy eri chakroihin eli kehossa oleviin energiakeskuksiin. Hoidossa puhdistetaan chakrojen energiaa ja sen virtausta. Chakra-hoito tehdään pienen välimatkan päästä kehosta. Siihen kuuluu myös kosketuksen välityksellä annettavaa energiahoitoa. Chakrat ovat kehossa olevia energiakenttiä. Hoidan kehoa sen 7-8 keskeisen energiakentän mukaan.

Chakra-hoidon ajatuksena on tasapainottaa ja hoitaa eri chakroissa olevaa energiaa. Tunne-elämän tasolla kehon eri energiakeskuksilla on kullakin oma merkityksensä ja ne heijastuvat kehon eri osien ja elinten toimintaan.

Tietoa chakrojen tilasta

Monet asiakkaista toivovat tilannekuvaa chakrojen tilasta ja niiden heijastamasta elämäntilanteesta ja mahdollisesti henkisen kehityksen tilastaan. Tähän kysymykseen Chakra-hoito voi tarjota näkökulman. Liitän chakra-hoitoon asiakkaan toivoessa chakrojen intuitiivista luentaa. Intuitiivisessa luennassa luen hoidon ohessa informaatiota chakrojen tilasta kuvien, värien, tunnelmien ja tunteiden muodossa. Kuvat ovat lähtöisin hoidettavan asiakkaan energiakentästä ja heijastavat sitä. Kuviin myös usein tulee hoidettaessa tulevaisuuteen suuntaavia toivon ja valon elementtejä. Pyrin välittämään kuvat sellaisina kuin ne minulle saapuvat. Jos haluat, keskustelen mielelläni kuvien tulkinnasta ja siitä, millaisia merkityksiä niihin liittyy ja miten ne nivoutuvat osaksi elämäntilannettasi heijastavaa tulkintaa.

Energiahoitoa tietyin painotuksin

Chakra-hoito on tietyllä painotuksella tehtyä Reiki- ja energiahoitoa. Teen kaikki hoidot intuitiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Myös chakrahoidossa etenen intuitiivisesti asiakkaan kehoa kuunnellen. Suurimpana erona tavalliseen Reiki-tai energiahoitoon on se, että chakrahoidossa yhtä chakraa hoidetaan yhtäjaksoisesti pitkän aikaa. Myös välimatkan kautta hoitaminen on tyypillistä. Lisäksi kuvien lukeminen jokaisesta chakrasta poikkeaa energiahoidon tyypillisestä konseptista.

Huomioi, että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää, minkä energiahoidon haluat. Voimme keskustella aiheesta tullessasi hoitoon. Voit vain varata ajan 60 tai 90 minuutin hoitoon.

Lue lisää chakroista joogaopettaja Noora Lintukankaan sivuilta

Wikipedian chakroja käsittelevä artikkeli

Lue tarkemmin Reiki- ja energiahoidoista ja intuitiivisesta luennasta

Hoitohuone Tyyni


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstien copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni

Kuva: Pixabay