Chakra-hoito

Chakrahoitoa ja energiahoitoa, Helsinki, Hoitohuone Tyyni

Chakra-hoidossa tasapainotetaan kehon energiakeskuksia

Chakra-hoito nimellä teen energiahoitoa, jossa hoitaminen keskittyy eri chakroihin eli kehossa oleviin energiakeskuksiin. Chakra-hoito tehdään pienen välimatkan päästä kehosta. Siihen voi kuulua myös kosketuksen välityksellä annettavaa energiahoitoa. Chakrat ovat kehossa ja sen ulkopuolella oleva energiakenttiä. Toisinaan puhutaan myös aurasta. Aura on yksilön energiakenttä, joka sisältää kehon kaikki 7 chakraa.

Chakra-hoidon ajatuksena on tasapainottaa ja hoitaa eri chakroissa olevaa energiaa. Tunne-elämän tasolla kehon eri energiakeskuksilla on kullakin oma merkityksensä ja ne heijastuvat kehon eri osien ja elinten toimintaan.

Tietoa chakrojen tilasta

Osa asiakkaista toivoo tilannekuvaa henkisestä kehityksestään ja tähän kysymykseen Chakra-hoito voi tarjota yhdenlaisen näkökulman. Chakra-hoitoon voidaan asiakkaan toivoessa liittää intuitiivistä luentaa. Intuitiivisessa luennassa saadaan hoidon ohessa informaatiota chakrojen tilasta kuvien ja värien muodossa. Kuvat ovat lähtöisin hoidettavan asiakkaan energiakentästä ja kuvastavat sitä. Pyrin välittämään kuvat sellaisina kuin ne minulle saapuvat. En tee niistä varsinaista tulkintaa. Tulkinnan tekeminen ja asettaminen osaksi omaan elämään liittyviä merkityksiä jää asiakkaalle itselleen. Voimme kuitenkin asiakkaan toivoessa miettiä kuviin liittyviä merkityksiä ja osaksi asiakkaan elämäntilannetta nivoutuvaa tulkintaa.

Energiahoitoa tietyin painotuksin

Chakra-hoito on tietyllä painotuksella tehtyä Reiki- ja energiahoitoa. Teen kaikki hoidot asiakaslähtöisesti. Myös chakrahoidossa etenen intuitiivisesti asiakkaan kehoa kuunnellen. Suurimpana erona tavalliseen Reiki-tai energiahoitoon on se, että chakrahoidossa yhtä chakraa hoidetaan yhtäjaksoisesti ja pidempään kuin tavallisessa energiahoidossa. Tällöin saan jokaisesta chakrasta yleiskuvan sen tilasta. Välitän saamani informaation asiakkaalle.

Lue lisää chakroista joogaopettaja Noora Lintukankaan sivuilta

Wikipedian chakroja käsittelevä artikkeli

Lue tarkemmin Reiki- ja energiahoidoista ja intuitiivisesta luennasta

Hoitohuone Tyyni


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstien copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni

Kuva: Pixabay