Theta healing

ThetaHealing Theta healing energiahoito energiatyöskentely Helsinki Vantaa Espoo

Theta healing on energiahoitomuoto, joka tukee hyvinvointia, tunne-elämän ja fyysisen sanon tasapainoa ja henkistä kasvua. Hoidon aikana työskennellään elämää ja hyvinvointia rajoittavien uskomusten ja tunteiden parissa. Suurin osa näistä uskomuksista on tiedostamattomia ja alitajuntaisia. Työskentelyssä etsitään näitä uskomuksia, puretaan niitä kehon ja mielen tasolta ja korvataan niitä sellaisilla, jotka tukevat hyvinvointiasi ja tuottavat sinulle hyvää elämässä.

Kun uskomukset muuttuvat, on myös tunne-elämän tasapainottuminen mahdollista. Samalla myös puretaan erilaisten asioiden saavuttamiseen elämässä liittyviä esteitä. Jollet esimerkiksi usko sisimmässäsi olevasi rakkauden arvoinen, voi se vaikeuttaa rakkauden saamista ja vastaanottamista.

Theta healing on energeettisessä järjestelmään syvällä tasolla vaikuttava hoito. Sen vaikutukset voivat näkyä yleisenä olon kevenemisenä, fyysisen vaivan helpottamisena tai johonkin tiettyyn toimintaan tai toimintatapaan liittyvänä muutoksena.

Theta healing on Vianna Stibalin 90-luvulla USA:ssa kehittämä menetelmä.

Varaa aika Theta healing’iin.

Huomioi, että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää, minkä energiahoidon haluat. Voimme keskustella aiheesta tullessasi hoitoon. Voit vain varata ajan 60 tai 90 minuutin hoitoon.

Kuva: Canva.com