Reiki 2 -kurssi

Reiki 2 -kurssi Helsinki Espoo Vantaa

Reiki 2 -jatkokurssi

Reiki 2 -kurssien ajankohdat

Reiki 2 -kurssi: Reiki on energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmä. Sen avulla on mahdollista saada henkisyyden kehittämiseen liittyviä välineitä omaan arkeen. Reikiä on mahdollista käyttää mm. rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Meditaatioharjoituksineen Reiki voidaan hahmottaa myös osaksi tietoisuustaitoja ja mielen hallinnan tukemista. Reiki-energiahoitaminen voi keskittyä omaan itseen tai muille tehtäviin hoitoihin.

Reiki 2 -kurssilla syvennetään energiahoitamisen taitoja. Kurssilla hoitamisen tavat ja muodot laajenevat. Kurssilla opetellaan etähoitamista ja tunnetason hoitamista erilaisten harjoitusten avulla. Kurssi sisältää myös meditaatioharjoituksia ja Reiki-hoidon aktivoinnin.

Reiki 2 -kurssi: Vaatimuksena kurssille osallistumiselle on Reiki 1 -kurssin käyminen. Sinun on mahdollista tulla kurssille vaikka olisit käynyt Reiki 1 -kurssin jonkun toisen opettajan opetuksessa. Reiki 1 -kurssin käymisestä on hyvä olla kulunut vähintään 1-3 kuukautta aikaa.

Opettajana toimii Reiki-hoidon opettaja ja YTM Terhi Hinkka. Olen työskennellyt Reiki-hoitojen parissa vuodesta 2016. Edustan Ryoho Reiki -suuntauksen linjaa, joka on tullut Japanista Suomeen länsimaiden kautta. Minulla on kokemusta opettamisesta Helsingin yliopiston kursseilta, joilla olen opettanut työpajojen, yksilöohjauksen ja luentojen menetelmin. Pyrin opettaessani luomaan luottamuksellisen ilmapiirin, joka kannustaa oppimaan. Kursseillani kaikki kysymykset ovat sallittuja ja pyrin tukemaan yhdessä ihmettelyä ja vastausten löytymistä.

Huom. Kurssi järjestetään pienryhmäkoulutuksena. Kurssi järjestetään verkkokoulutuksena, jos korona-tilanne sitä vaatii koulutuksen toteutuessa. Verkkokoulutus tapahtuu suoran kuvayhteyden kautta.

Kurssin kesto on viitteellinen ja riippuu osallistujien määrästä.

Kurssin hinta: 280 euroa

Kurssin aikana on tarjolla teetä ja pientä välipalaa. Voit ottaa halutessasi omat eväät mukaan.

Reiki 2 -kurssien ajankohdat