Reiki 2 -kurssi

Reiki 2 -kurssi Helsinki Espoo Vantaa

Reiki 2 -jatkokurssi

Reiki 2 -kurssien ajankohdat, paikka ja hinta

Reiki 2 -kurssi: Reiki on energiahoitamisen ja henkisen kasvun menetelmä. Reikiä voi käyttää mm. rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Tätä kautta Reiki voidaan hahmottaa myös osaksi tietoisuustaitoja ja mielen hallinnan tukemista.

Reiki 2 on Reiki-menetelmän jatkokurssi. Tervetuloa syventämään Reiki-menetelmän taitoja ja osaamista Reiki 2 -kurssille. Reiki 2 kurssi avaa uuden maailman etähoitamiseen. Lisäksi kurssilla hoidetaan tunnetason asioita.

Kurssilla syvennetään Reiki-menetelmän ja energiahoitamisen tuntemusta ja taitoja. Kurssilla hoitamisen tavat ja muodot laajenevat. Kurssilla opetellaan etähoitamista ja tunnetason hoitamista. Tähän liittyen tehdään erilaisia harjoituksia. Kurssi sisältää myös meditaatio- ja energiaharjoituksia sekä Reiki-hoidon aktivoinnin. Kurssilla opit Reikin kolmen hoitosymbolin käytön.

Kurssi sisältää muun muassa kirjallisen kurssimateriaalin, kurssitodistuksen ja opettajan tuen kurssin aikana ja sen jälkeen.

Reiki 2 -kurssi: Vaatimuksena kurssille osallistumiselle on Reiki 1 -kurssin käyminen. Sinun on mahdollista tulla kurssille vaikka olisit käynyt Reiki 1 -kurssin jonkun toisen opettajan opetuksessa. Reiki 1 -kurssin käymisestä on hyvä olla kulunut vähintään kuukausi aikaa.

Opettajana toimii Reiki-hoidon opettaja ja YTM Terhi Hinkka. Olen työskennellyt energiahoitojen ja Reikin parissa vuodesta 2016. Olen opettanut Helsingin yliopiston kursseilla ohjaten opiskelijoille työpajoja, antaen yksilöohjausta ja pitäen luentoja. Pyrin opettaessani luomaan luottamuksellisen ilmapiirin, joka kannustaa oppimaan. Kursseillani kaikki kysymykset ovat sallittuja ja pyrin tukemaan yhdessä ihmettelyä ja vastausten löytymistä.

Kurssi pidetään pienryhmässä ja väljässä tilassa. Kurssin aikana on tarjolla teetä ja pientä välipalaa. Voit ottaa halutessasi omat eväät mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Kurssin hinta: 280 euroa

Reiki 2 -kurssien ajankohdat, paikka ja hinta

Lue: oppilaat kertovat kokemuksistaan kursseilta ja Terhistä opettajana (linkitetyn sivun lopussa)

Lue lisää Terhistä