Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta Helsinki Vantaa Espoo

Intialainen päähieronta on rentouttava pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueen hieronta. Sen aikana käsitellään ylävartalon lihaksia. Hieronta perustuu intialaiseen perinteeseen, jossa eri suvuilla on ollut oma tapansa soveltaa perinteistä päähierontaa. Käsittelyyn on lisätty länsimaissa päähieronnan lisäksi niskan, hartioiden ja käsivarsien hierontaa. Hierontaan voidaan myös lisätä kasvojen käsittely. Näillä on lisätty rentouttavaa vaikutusta kokonaisvaltaisempaan suuntaan.

Intialaisessa päähieronnassa on keskeinen ajatus läsnäolosta ja hiljentymisestä. Hieronnan liikkeet ovat rauhallisia ja siveleviä. Intialainen päähieronta rauhoittaa, rentouttaa ja samalla virkistää. Hoidossa vaihtelevat rauhoittavat ja stimuloivat hierontaliikkeet.

Intialaista päähierontaa annetaan 30 ja 45 minuutin hoitoina.

Intialaisen päähieronnan ja energiahoidon yhdistelmähoito

Intialaisen päähieronnan ja energiahoidon yhdistelmähoidossa annetaan noin puolet ajasta intialaista päähierontaa ja noin puolet ajasta energiahoitoa. Yhdistelmähoito on ihanan rentouttava ja se on ollut asiakkaiden keskuudessa pidetty hoito. Yhdistelmähoidon kautta voit myös tutustua energiahoitoon matalalla kynnyksellä useimmille tutumman asian, kuten hieronnan, kautta.

Yhdistelmähoitoa tehdään 60 ja 90 minuutin mittaisina.

Intialaisen päähieronnan esteet

Intialaista päähierontaa ei ole mahdollista tehdä tiettyjen sairauksien yhteydessä. Lue lisää tämän linkin kautta kohdasta “Hoidon esteet/ intialainen päähieronta ja yhdistelmähoidot”


Hinnastoon

Muut hoidot

Satu Pusalta on saatavissa (2010) teos ‘Intialainen päähieronta – näin hierot’, jossa hän kertoo intialaisesta päähieronnasta

Kuva: Unspash.com/ sarah-gray-351935


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Uudenmaankatu 33 (parillisten viikkojen tiistait)

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

[email protected]

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan