Asiakkaiden kokemuksia Reiki- ja energiahoidosta, muista hoidoista ja kursseista

Kokemuksia, asiakkaiden kokemuksia, Reiki-hoito, energiahoito intialainen päähieronta, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, EFT, intuitiivinen luenta asiakaskokemuksia näkemyksia näkökulmia kokemukset Helsinki Espoo Vantaa

Millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut Terhin antamista hoidoista? Asiakkaat ovat kertoneet Terhin antamien hoitojen vaikutuksista seuraavaa.

Lue myös sivun lopusta Reiki-kurssilaisten kokemuksista liittyen opetukseen.

Kokemuksia Reiki- ja energiahoidoista

Energiahoidot ovat antaneet lisää energiaa ja jaksamista arkeeni.

Energiahoidon jälkeen minulla oli levännyt olo. Hoito antoi uskoa omiin kykyihin ja pärjäämiseen.

Energiahoito selkeytti omia ajatuksia ja antoi voimaa sekä henkiseen kasvuun liittyvää miettimisen aihetta pitkäksi aikaa.

Energiahoidossa minuun teki vaikutuksen hyväksyvä ilmapiiri. Ymmärsin, että voin olla sellainen kuin olen, eikä minun tarvitse tehdä mitään ylimääräistä ollakseni hyvä ja riittävä.

Ihanan lempeä ja rentouttava hoito! Keho tuntui rentoutuneen syvästi hoidon aikana. Ajatusten pyöriminen mielessä rauhoittui hoidon johdosta.

Minulla energiahoidot ovat purkaneet negatiivisia tunteita ja auttaneet ymmärtämään asioita rakentavammin. Terhi on lisäksi hoitojen alussa antanut energeettistä jäsenkorjausta, joka on hämmästyttävästi saanut pitkäaikaiset hartiavaivat aukeamaan. Hoitojen jälkeen olo on ollut kuin uudestisyntynyt ja kirkas.

Juuso

Energiahoidolla hoidettiin pitkittyneitä koronan oireita (“long covid”). Ne olivat kestäneet 10 kuukautta. Minulla oli aivosumua, uupumusta ja haluttomuutta. Nukuin 14-18 tuntia vuorokaudessa. Ajatus ei kulkenut ja sanat saattoivat hävitä. Minulle tuli “black outeja”.

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mieli oli kirkastunut ja ajatukset pysyivät kasassa. Oli pirteä ja energisoitunut olo. Yöunten määrä laski normaaliin 8-9 tuntiin. Oireet ovat poissa. Tunnen jälleen olevani oma itseni.

P.S.

Terhi kysyi energiahoidon aluksi, onko minulla jokin toive tai asioita tunne- tai/ja fyysiseltä puolelta, joihin toivoisin hoidossa saavani apua. Toin esille osittain avautumattoman tunneasian varhaislapsuudesta, johon olin jo jonkin aikaa kaivannut laajempaa selvyyttä. Hoidon aikana tunsin kyseiseen tapahtumajaksoon liittyneen surun, ei vain itseni, vaan myös perheeni muiden osapuolten osalta niin konkreettisesti, että tunsin painavasti heidän surun sisälläni. Itkin heidän puolestaan.

Olen hyvin kiitollinen tästä kokemuksesta, se avasi kokonaisuuden, joka oli jäänyt varhaislapsuudessani pimentoon.

Terhin työskentely oli hyvin ammattitaitoista ja keskittynyttä. Voin lämpimästi suositella hänen energiahoitojaan!

Siljahelinä/ Universumin laulu

Energeettinen tunnetyöskentely sai tuntemaan oloni vapautuneeksi

Minulla on ollut juuri tuo tunne siitä, että en tule hyväksytyksi sellaisena kuin olen. En olisi kuitenkaan osannut itse sanoittaa sitä vaan se tuli vasta hoidon aikana nimetyksi. Nyt kun tätä tunnetta on purettu ja hoidettu, minulla on huojentunut ja hyvä olo. Tunnen oloni vapautuneeksi. Voin jatkaa keventynein mielin elämääni.

Kokemuksia intialaisesta päähieronnasta

Intialainen päähieronta oli syvällä tavalla rentouttava ja miellyttävä kokemus.

Käytän intialaisen päähieronnan ja energiahoidon yhdistelmähoitoa säännöllisesti rentoutumiseen ja oman hyvinvointini tukemiseen.

Kokemuksia etähoitona annetusta energiahoidosta

Olo oli etähoidon annetun energiahoidon aikana ja sen jälkeen ihanan rentoutunut. Hoito vahvisti luottamustani ja omaa voimaani sekä kehon että mielen tasolla. Kehon energiavirtaus tuntui hoidon jälkeen yhtenäisemmältä ja tukokset siinä tuntuivat vähentyneen.

Mielenkiinnolla odotin kehon tuntemuksia hoidosta sekä hoitavaa vaikutusta kaularangasta johtuvaan särkyyn. Toivoin hoidolta rentoutumista ja säryn hellittämistä sekä oivalluksia.

Hoidon alussa koin lämpöisiä aaltoja pitkin kehoa, sähköisiä signaaleja, paineen tunnetta päässä, levollisuutta, huokauksia, uppoamisen tunnetta patjaan, turvallista pimeyttä, mielikuvia jostain heimon lapsista sekä aikuisesta, jääkiteestä, enkelihahmosta ja lopussa valkoisen valon ja sen sisällä olevan kristallisydämen. Tunsin, että hoidon vaikutuksesta jotain turhaa poistui.

Hoito täytti odotukseni ja toiveeni. Hoidon jälkeen tunsin keveyttä, puhtautta ja levollista ja raukeaa oloa. Hoidon vaikutuksia fyysisellä tasolla oli levollinen ja rentoutunut olo. Särky ei ollut niin terävää ja nukuin hyvin. Hoidon vaikutus tunnetasolla oli luottamuksellinen ja kiitollinen olo.

Aulikki

Energiahoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat

Hoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat auttoivat minua katsomaan elämääni uudella tavalla ja saamaan siihen uutta näkökulmaa.

Hoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat heijastivat hyvin elämääni. Ne antoivat ääntä sisäisille tuntemuksilleni, joiden ääni jää arjessa sivualalle.

Intuitiivisen kuvat koskettivat minua syvästi. Niissä tuntuivat verbalisoituvan omat vahvuuteni.

“Terhi on sydämellinen opettaja ja saa innostumaan oppimaan”: palautetta kursseista

Terhin kurssilla on rentoa ja naurua. Reiki on ilon ja valon asia. Tulin avoimin mielin mutta kurssin myötä henkilökohtainen ymmärrys syveni itsestäni ja Reiki-energiasta.

Satu S.

Opettajana Terhi on rauhallinen, eloisa ja saa innostumaan oppimaan. Hän luo ilmapiirin jossa ei tarvitse jännittää ja saa kysyä.

Kurssi vastasi ehdottomasti odotuksiani. Kurssi eteni loogisesti teoriasta käytäntöön sekä hoidon harjoitteluun käytännössä. Sain monipuolisesti tietoa ja vastauksia kysymyksiini. Monipuolinen ymmärrys lisääntyi. Opettaja oli ihana ja sympaattinen.

Intensiivinen kurssi ja hyvä porukka. Kannan tätä oppimiskokemusta sydämessäni ja suosittelen. Kasvan ihmisenä ja oma henkinen polku vahvistuu, kun sain Reiki-menetelmästä siihen ‘työkalun’. Opettaja oli sydämellinen.

Oli todella mukava kurssi, kun oli pieni ryhmä. Ehti hyvin keskustella monista asioista. Sain paljon vastauksia – myös sellaisiin kysymyksiin, joita en edes osannut kysyä.

Tunnelma oli salliva ja tilaa antava. Opettaja oli todella huomioiva ja ystävällinen. Sisältöä käytiin läpi perusteellisesti ja lähihoitoharjoituksia oli monipuolisesti.

Lue enemmän Reiki- ja energiahoidosta ja tutustu Reiki- ja energiahoitaja Terhi Hinkkaan.

Hoitohuone Tyyni

Kuva: Unsplash: flowers-398941_1280