Asiakkaiden kokemuksia Reiki- ja energiahoidosta, muista hoidoista ja kursseista

Kokemuksia, asiakkaiden kokemuksia, Reiki-hoito, energiahoito intialainen päähieronta, energeettinen jäsenkorjaus, intuitiivinen energiahoito, EFT, intuitiivinen luenta asiakaskokemuksia näkemyksia näkökulmia kokemukset Helsinki Espoo Vantaa

Millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut Terhin antamista hoidoista? Asiakkaat ovat kertoneet Terhin antamien hoitojen vaikutuksista seuraavaa.

Lue myös sivun lopusta Reiki-kurssilaisten kokemuksista.

Kokemuksia Reiki- ja energiahoidoista

Energiahoidot ovat antaneet lisää energiaa ja jaksamista arkeeni.

Energiahoidon jälkeen minulla oli levännyt olo. Hoito antoi uskoa omiin kykyihin ja pärjäämiseen.

Energiahoito selkeytti omia ajatuksia ja antoi voimaa sekä henkiseen kasvuun liittyvää miettimisen aihetta pitkäksi aikaa.

Energiahoidossa minuun teki vaikutuksen hyväksyvä ilmapiiri. Ymmärsin, että voin olla sellainen kuin olen, eikä minun tarvitse tehdä mitään ylimääräistä ollakseni hyvä ja riittävä.

Ihanan lempeä ja rentouttava hoito! Keho tuntui rentoutuneen syvästi hoidon aikana. Ajatusten pyöriminen mielessä rauhoittui hoidon johdosta.

Energiahoidolla hoidettiin pitkittyneitä koronan oireita (“long covid”). Ne olivat kestäneet 10 kuukautta. Minulla oli aivosumua, uupumusta ja haluttomuutta. Nukuin 14-18 tuntia vuorokaudessa. Ajatus ei kulkenut ja sanat saattoivat hävitä. Minulle tuli “black outeja”.

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mieli oli kirkastunut ja ajatukset pysyivät kasassa. Oli pirteä ja energisoitunut olo. Yöunten määrä laski normaaliin 8-9 tuntiin. Oireet ovat poissa. Tunnen jälleen olevani oma itseni.

P.S.

Terhi kysyi energiahoidon aluksi, onko minulla jokin toive tai asioita tunne- tai/ja fyysiseltä puolelta, joihin toivoisin hoidossa saavani apua. Toin esille osittain avautumattoman tunneasian varhaislapsuudesta, johon olin jo jonkin aikaa kaivannut laajempaa selvyyttä. Hoidon aikana tunsin kyseiseen tapahtumajaksoon liittyneen surun, ei vain itseni, vaan myös perheeni muiden osapuolten osalta niin konkreettisesti, että tunsin painavasti heidän surun sisälläni. Itkin heidän puolestaan.

Olen hyvin kiitollinen tästä kokemuksesta, se avasi kokonaisuuden, joka oli jäänyt varhaislapsuudessani pimentoon.

Terhin työskentely oli hyvin ammattitaitoista ja keskittynyttä. Voin lämpimästi suositella hänen energiahoitojaan!

Siljahelinä/ Universumin laulu

Kokemuksia intialaisesta päähieronnasta

Intialainen päähieronta oli syvällä tavalla rentouttava ja miellyttävä kokemus.

Käytän intialaisen päähieronnan ja energiahoidon yhdistelmähoitoa säännöllisesti rentoutumiseen ja oman hyvinvointini tukemiseen.

Kokemuksia etähoidona annetusta energiahoidosta

Olo oli etähoidon annetun energiahoidon aikana ja sen jälkeen ihanan rentoutunut. Hoito vahvisti luottamustani ja omaa voimaani sekä kehon että mielen tasolla. Kehon energiavirtaus tuntui hoidon jälkeen yhtenäisemmältä ja tukokset siinä tuntuivat vähentyneen.

Energiahoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat

Hoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat auttoivat minua katsomaan elämääni uudella tavalla ja saamaan siihen uutta näkökulmaa.

Hoidon aikana luetut intuitiiviset kuvat heijastivat hyvin elämääni. Ne antoivat ääntä sisäisille tuntemuksilleni, joiden ääni jää arjessa sivualalle.

Intuitiivisen kuvat koskettivat minua syvästi. Niissä tuntuivat verbalisoituvan omat vahvuuteni.

Reiki-kurssin oppilaat: Terhi on sydämellinen opettaja ja saa innostumaan oppimaan

Terhin kurssilla on rentoa ja naurua. Reiki on ilon ja valon asia. Tulin avoimin mielin mutta kurssin myötä henkilökohtainen ymmärrys syveni itsestäni ja Reiki-energiasta.

Satu S.

Opettajana Terhi on rauhallinen, eloisa ja saa innostumaan oppimaan. Hän luo ilmapiirin jossa ei tarvitse jännittää ja saa kysyä.

Intensiivinen kurssi ja hyvä porukka. Kannan tätä oppimiskokemusta sydämessäni ja suosittelen. Kasvan ihmisenä ja oma henkinen polku vahvistuu, kun sain Reiki-menetelmästä siihen ‘työkalun’. Opettaja oli sydämellinen.

Oli todella mukava kurssi, kun oli pieni ryhmä. Ehti hyvin keskustella monista asioista. Sain paljon vastauksia – myös sellaisiin kysymyksiin, joita en edes osannut kysyä.

Tunnelma oli salliva ja tilaa antava. Opettaja oli todella huomioiva ja ystävällinen. Sisältöä käytiin läpi perusteellisesti ja lähihoitoharjoituksiakin oli monipuolisesti.

Lue enemmän Reiki- ja energiahoidosta ja tutustu Reiki- ja energiahoitaja Terhi Hinkkaan.

Hoitohuone Tyyni

Kuva: Unsplash: flowers-398941_1280