Yhteystiedot/ Korppaanmäentie 30 -hoitotila

Reiki- ja energiahoito Helsinki Hoitohuone Tyyni

Kuva: Hoitohuone Tyynin Korppaanmäentie 30:ssa sijaitseva hoitotila

Rauhallinen hoitotila puiston äärellä

Osa hoidoista ja lemmikkien hoidot tapahtuvat osoitteessa Korppaanmäentie 30 B 20. Hoitotilan sijainti on rauhallinen, pienen kujan varrella ja puiston äärellä. Hoitotila on kotonani valoisassa ja avarassa tilassa. Teen tässä tilassa myös toisinaan hoitoja ihmisasiakkaille.

Kotonani annetaan hoitoja lemmikkiasiakkaille. Tila ei sovi sellaisille asiakkaille, joilla on voimakas koira-allergia. Koira-allergikoille sopivampi hoitotila on toinen tila, jossa annan hoitoja. Tämä tila sijaitsee Beauty Savannah’n tiloissa osoitteessa Korppaanmäentie 3.

Katso kuvia ja video hoitotilasta.

Lue enemmän lemmikkien Reiki- ja energiahoidoista ja niiden vaikutuksista.

Hyvät yhteydet

Hoitohuone Tyynin Korppaanmäentie 30:n hoitotila sijaitsee hyvien yhteyksiä päässä Helsingin Pikku-Huopalahdessa, lähellä Etelä-Haagaa ja raitiovaunu 10:n päätepysäkkiä. Lähistöllä sijaitsevat myös Ruskeasuo, Munkkivuori, Munkkiniemi ja Pitäjänmäki (Helsinki). Helsingin keskustasta matkustaa raitiovaunulla 25 minuutissa. Perille pääsee myös Mannerheimintietä tai Vihdintietä kulkevilla linja-autoilla sekä poikittaislinjalla 57.

Helsingin keskustasta tullessa helpoiten perille löytää ajamalla raitiovaunu 10:llä sen päätepysäkille. Sieltä palataan kiskoja pitkin noin 300 metriä.

Autolla tullessa Hoitohuone sijaitsee lähellä Hämeenlinnanväylän ja Hakamäentien risteystä.

Miten löytää perille

Hoitohuone Tyyni sijaitsee osoitteessa Korppaanmäentie 30 B, pihan perällä olevassa B-talossa. Käynti hoitohuoneeseen on Korppaanmäentie 30:ssä sijaitsevat ison talon vasemmalta puolelta lähtevän Päärynäkujan kautta. Päärynäkujaa kävellään noin 50 metriä, jonka jälkeen kujan oikealta puolelta löytyy monikulmainen vaaleankeltainen talo. Taloon on merkitty numerot 30 B ja 11.

Rapun ovi on lukossa. Tulen noutamaan asiakkaat alaovelta hieman ennen varattua aikaa. Voit myös soittaa alaovelta, jos olet hieman etuajassa tai et löydä perille. Huomioi, että minulla voi olla asiakas juuri ennen sinua ja en pääse puhelimen äärelle ennen varattua aikaa.

Pysäköinti

Paikoitustilaa löytyy lemmikkien hoitotilan läheltä hyvin, Korppaanmäentien varrella olevilta taskupysäköintipaikoilta sekä raitiovaunu 10:n päätepysäkillä olevalta pysäköintipaikalta.

Lemmikkien hoitojen hinnasto (vieritä hinnasto-sivua alaspäin) ja lisää tietoa ajan varaamisesta.

Korppaanmäentie 3:n (Beauty Savannah) hoitotilan yhteystiedot ja ohjeet perille löytämiseksi.


Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat) ja Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuvan copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni