Lemmikkien hoitojen vaikutukset

Koiralle Reikihoitoa ja energiahoitoa, Reikihoitaja, energiahoitaja, Helsinki, hoidon kuvauksia ja vaikutuksia. Reiki- ja energiahoidosta hyvää olo koiralle ja muille lemmikeille.

Miten Reiki- ja energiahoito vaikuttaa lemmikkeihin? Esimerkkinä koiran hoitaminen

Koirat, kissat ja muut lemmikit ovat tervetulleita Hoitohuone Tyyniin! Reiki-hoito sopii myös pienemmille nisäkkäille kuten kaneille ja marsuille. Seuraavassa muutamia kuvauksia siitä, millaisissa tilanteissa olen käyttänyt Reiki- ja energiahoitoa lemmikkieläimiä, kuten koiraa hoitaessani. Ne ovat esimerkkejä siitä, millaisia vaikutuksia lemmikkien Reiki- ja energiahoidoilla on saatu aikaan. Niissä kerrotaan myös siitä, millaisiin oireisiin tai käyttöaiheisiin hoitoa voidaan antaa.

Reiki- ja energiahoitoa voidaan käyttää eri tavoin osana kokonaisvaltaista lemmikkien terveyden ylläpitämistä. Hoidon antaminen ei sinänsä vaadi erilaisten oireiden olemassaoloa vaan sitä voidaan käyttää lemmikin hyvinvoinnin ja terveyden tukemiseksi.

Lemmikeillä voi olla oireita, jotka eivät näy selkeällä tavalla sen käytöksessä tai liikkumisessa ja omistaja ei niitä siitä syystä huomaa. Reiki- ja energiahoidolla on mahdollista tasapainottaa myös tällaisia, ulospäin näkymättömiä oireita, ja lisätä lemmikin hyvää oloa yleisellä tasolla. Lemmikkien (kuten myös pienten lasten) hoidossa on usein haasteena myös yhteisen kommunikaatiotavan tai kielen puuttuminen.

Enemmän siitä, millaisiin oireisiin ja käyttöaiheisiin Reikiä voidaan käyttää, löydät lisää täältä.

Tapauskuvaus 1: Koira: ongelmia takajalkojen käyttämisessä

Koiralle on ilmaantunut vaikeuksia käyttää takajalkojaan. Kotona se on kävellyt vaivoin ja lenkillä liikkuminen on onnistunut kankeasti.

Koira on saanut Reiki- ja energiahoitoa. Hoidon avulla vaivaa on paikallistettu alaselkään, lähinnä lihasperäiseksi. Hoidon jälkeen koira on kävellyt normaalisti ja liikkuminen on sujunut kuin ennen vaivan ilmaantumista.

Tapauskuvaus 2: Koira ei suostu kävelemään

Koiran kimppuun on hyökännyt toinen koira koirapuistossa. Tämän jälkeen lemmikki on kieltäytynyt lähtemästä seuraavan lenkitysajan koittaessa ulkoilemaan. Koiraa on yritetty maanitella mutta se ei ole suostunut lähtemään kotiovesta ulos. Käveleminen on kuitenkin onnistunut sisällä kotona vaivattomasti eikä mitään fyysistä vikaa ei ole käsin tutkittaessa löytynyt. Kun koira on kannettu ulos, se ei ole kuitenkaan suostunut kävelemään.

Koiralle on annettu Reiki- ja energiahoitoa. Hieman tämän jälkeen se on lähtenyt omistajan kanssa  normaalisti ulos ulkoilemaan. Samaan ulkoiluttamiseen liittyvää ongelmaa ei ole tämän jälkeen esiintynyt.

Tapauskuvaus 3: Reiki- ja energiahoidolla paikannettu ongelmakohta ja käyttö lääketieteellisen hoidon tukena

Koira on sairastunut nopeasti ja mennyt muutamassa tunnissa huonoon kuntoon. Se on ollut kuumeisen oloinen eikä ole pysynyt kuin makaamaan. Omistaja ei ole ollut paikalla eikä tavoitettavissa ja koiran hoitaja on ollut huolissaan. Koira on kuitenkin toipunut nopeasti parempaan kuntoon ja pystynyt jo liikkumaan. On ollut ilta ja on päätetty, että koiraa ei viedä vielä lääkäriin, vaan jäädään seuraamaan tilannetta seuraavaan päivään.

Koiralle on annettu vielä saman päivänä Reiki- ja energiahoitoa. Hoidon avulla ongelma on paikallistettu eturauhaseen tai sen lähettyville. Koira on ollut seuraavana päivänä paremmassa kunnossa mutta se on siitä huolimatta viety lääkäriin. Lääkärille on kerrottu edellisen päivän oireilusta ja pyydetty tutkimaan koira. Lääkärille on myös esitetty epäily eturauhasongelmista. Lääkäri on tutkinut koiran yleisesti ja sen eturauhasen sekä teettänyt tarvittavat laboratoriokokeet. Eturauhasesta on löytynyt tulehdus, johon koira on saanut lääkityksen. Tämän jälkeen sen kunto on palautunut ennalleen.

Kuten näistä pelkästään näistä esimerkeistä voidaan päätellä, ovat Reiki- ja energiahoidon käyttöaiheet lemmikkienkin kohdalla laajat. Näissä tapauskuvauksissa on voitu kuvata vain pientä murto-osaa niistä. Lue tarkemmin, millaisia lemmikkien oireita voidaan hoitaa Reiki- ja energiahoidolla.

Kysy enemmän lemmikkien Reiki- ja energiahoidoista Terhiltä, p. 050-3446673.

Tutustu Terhiin Reiki- ja energiahoitajana sekä Hoitohuone Tyyniin. Katso myös miltä näyttää Hoitohuone Tyyni.

Etusivulle


Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat) ja Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstin copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni

Kuva: deviantart.com/nutella_by_wordup