Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta Helsinki energiahoitaja Terhi Hinkka

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueen hieronta. Sen aikana käsitellään ylävartalon lihaksia kevyellä, sivelevällä hierontaotteella.

Intialaisen päähieronnan juuret ovat intialaisessa perinteessä mutta se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa, yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Länsimaissa intialaiseen päähieronnan traditioon on lisätty länsimaissa hartioiden ja käsivarsien käsittely. Tämä tekee hoidosta kokonaisvaltaisemman ja syvemmin rentouttavan.

Intialainen päähieronta: rauhallinen ja kiireetön rentouttava ja virkistävä hetki sinulle

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään kehon yläosa mutta sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Hoito rentouttaa ja samalla virkistää. Hoito helpottaa stressiä ja sen aiheuttamia oireita.

Intialaisen päähieronnan hierontatilanne on rauhallinen ja kiireetön. Tämä vahvistaa hiljentymistä ja kykyä kuunnella omaa itseä. Intialaisen päähieronnan ydin on ihmisyyden vahvistaminen ja aito välittäminen.

Intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoito

Teen myös yhdistelmähoitoa, jossa  intialaiseen päähierontaan yhdistyy ja Reiki- tai energiahoito. Tämän hoidon avulla voidaan lisätä rentoutumisen kokemusta ja tasapainottaa kehoa ja sen palautumista syvemmällä tavalla.

Yhdistelmähoidossa yhdistyvät molempien hoitojen rentouttavat ja kehon palautumista tukevat ominaisuudet. Yhdistelmähoito sopii myös niille, jotka eivät ole ennen olleet energiahoidossa ja ovat kiinnostuneita kokeilemaan sitä hellävaraisella ja lempeällä tavalla niin, että se on yhdistettyä rentouttavaan hierontaan. Lue lisää Reiki- ja energiahoidoista.

Intialainen päähieronta tehdään tuolilla istuen

Intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Intialaista päähierontaa ja Reiki-tai energiahoitoa yhdistävän hoidon alussa asiakas istuu tuolilla ja hoidon loppuosa tehdään asiakkaan levätessä hoitopöydällä ensin selällään ja myöhemmin vatsallaan. Hoito voidaan tehdä myös kokonaisuudessaan asiakkaan istuessa tuolilla tai sen loppuosa voidaan tehdä esimerkiksi asiakkaan levätessä hoitopöydällä kyljellään. Tavoitteena on löytää asiakkaalle sopiva hoitoasento tämän kehon rajoituksia huomioiden.

Teksti sisältää lainauksia (ss. 6,12) teoksesta Satu Pusa: Intialainen päähieronta. Elämänilon lähteille stressipesulla. 2004, Sun Text Oy. Muilta osin tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: Sarah Gray/ www.unsplash.com

Etusivulle


Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat) ja Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan