Hinnasto

Energiahoito Reikihoito Hinnasto Helsinki

Hinnasto/ Reiki- ja energiahoito, intuitiivinen energiahoito, chakra-hoito, intuitiivinen luenta ja intialainen päähieronta

Hoitohuone Tyyni, Helsinki


Intialainen päähieronta:

30 minuutin hieronta: 35 euroa

45 minuutin hieronta: 45 euroa

60 minuutin hieronta: 55 euroa


Muut hoidot/ hinnasto:

60 minuutin hoidot55 euroa

90 minuutin hoidot: 75 euroa

Ole hyvä ja mainitse aikaa varatessa, jos haluat varata ajan 90 minuutin hoitoon tai intialaiseen päähierontaan. Mainitsisitko myös, jos haluat tulla hoitoon Pikku-Huopalahden tiloihin. Ajanvaraus tapahtuu oletusarvoisesti 60 minuutin hoitoon ja Iso Roobertin kadulle.

Hinnat koskevat intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoitoa, Reiki-hoitoa, energiahoitoa, intuitiivista energiahoitoa, chakra-hoitoa tai intuitiivista luentaa.


Hoitoajat sisältävät hoitoon liittyvän keskustelun.

Hinnasto on voimassa helmikuun 2018 alusta alkaen ja siihen on lisätty hoitoja huhtikuussa 2018. 5/2018 on korjattu virhe 90 minuutin hoitojen normaalihinnassa.


Lue alempaa tältä sivulta:

  • sarjahoitokortit

  • lahjakortit

  • maksaminen

  • lemmikkien hoitojen hinnat (sivun lopussa)

  • kotikäynnit

  • räätälöidyt hoidot


Sarjahoitokortit

Sarjahoitokorteilla saat mukavan alennuksen Reiki- ja energiahoitojen hinnoista. Sarjahoitokortin hoidot voit käyttää haluamanasi ajankohtana ja ne on mahdollista maksaa käteisellä tai tilillepanolla ennen hoitojen käyttämistä.

Sarjahoitokorttien hinnat:

45 minuutin kestoinen intialainen päähieronta:

3 x 45 minuutin hieronta yhteensä 122 euroa, normaalihinta 135 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 45 minuutin hieronta yhteensä 196 euroa, normaalihinta 225 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


60 minuutin hoidot:

3 x 60 minuutin hoidot yhteensä 149 euroa, normaalihinta 165 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 60 minuutin hoidot yhteensä 239 euroa, normaalihinta 275 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


90 minuutin hoidot:

3 x 90 minuutin hoidot yhteensä 203 euroa, normaalihinta 225 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 90 minuutin hoidot yhteensä 327 euroa, normaalihinta 375 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


Sarjahoitokortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä alkaen. Voit käyttää sarjakorttia myös eri kerroilla eri hoitoihin. Sarjakortin voit ostaa hoitohuoneelta tai etukäteen Holvi-verkkokaupasta.


Lahjakortit

Hemmottele läheistäsi Hoitohuone Tyynin lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa Hoitohuone Tyynin omasta Holvi-kaupasta tai hoitohuoneelta sovittuna ajankohtana (käteis- tai korttimaksu). Lahjakortti voidaan postittaa sinulle tai suoraan lahjan saajalle tai voit noutaa sen Hoitohuone Tyynistä sovitusti. Sinun on mahdollista kirjoittaa omat toivotuksesi tai onnittelusi lahjan saajalle lähetettävään lahjakorttiin.

Varmistathan, että hoitolahjakortti on sen saajan toiveissa <3.

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin hoitojen. Saatavissa myös sarjalahjakortteja. Sarjalahjakorttien hinnat ovat samat kuin sarjakorteissa. (molemmat ks. yllä)

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.


Maksaminen

Voit maksaa hoidot käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai etukäteen verkkomaksulla. Kirjoitan käteismaksusta kuitin.

Verkkomaksulla hoidot voidaan maksaa etukäteen ennen hoitoon tuloa Hoitohuone Tyynin oman Holvi-kaupan kautta. Voit maksaa hoidon jo useita päiviä ennen sen toteutumista. Varaa aika joko maksettuasi tai ennen sitä. Holvi-kaupasta voi ostaa myös sarjahoitokortteja ja lahjakortteja hoitoihin.


Lue lisää ajan varaamisesta, peruutuksista sekä hoitoon liittyvistä käytännön seikoista


Kotikäynnit

Teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit Helsingin Pikku-Huopalahdessa, Pitäjänmäessä, Etelä-Haagassa, Ruskeasuolla, Meilahdessa ja Munkkiniemessä ja -vuoressa ovat ilman veloitusta. Kotikäynnit muualla Helsingissä ovat 10-20 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Teen myös muualle kotikäyntejä ja niistä veloitetaan sopimuksen mukaan. Hoitopöytä ei ole mukana kotikäynneillä vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla tai muussa sopivassa paikassa. Kotikäynteihin tarvitaan hoitoa varten oma rauhallinen tila. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


Räätälöidyt hoidot

Teen erilaisia räätälöityjä hoitoja esimerkiksi johonkin tiettyyn teemaan, aiheeseen tai oireiluun, esimerkiksi esiintymisjännitykseen liittyen. Lue lisää Reiki- ja energiahoidosta ja siitä, millaisiin aiheisiin sitä voidaan käyttää. Lue myös siitä, millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut hoidoista.


Lemmikkien hoitojen hinnasto

Reiki-hoito tai energiahoito lemmikille: 50 euroa

Lemmikkien hoitoaika on ensimmäisellä hoitokerralla 45-60 minuuttia. Hoitoaika sisältää lemmikin hoitoon liittyvän keskustelun. Seuraavilla hoitokerroilla hoitoaika arvioidaan tarpeen mukaan (noin 30-45 minuuttia).

Lemmikkieläimen tarpeen ja omistajan toiveiden mukaisesti voidaan räätälöidä lemmikille sopiva yksittäinen hoito, hoitosarja tai säännöllisiä hoitoja.

Lemmikeille teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit noin 1,5 kilometrin säteellä hoitohuoneesta ilman erillistä veloitusta ja noin viiden kilometrin säteellä hoitotiloista 15 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Kotikäynnit kauemmaksi tai Helsingin ulkopuolelle erikseen sovittavasta maksusta. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


TÄRKEÄÄ: Varmistathan, että lemmikilläsi ole hilse- tai syyhypunkkeja, kirppuja tai muita ulkoloisia, jotka voisivat tarttua hoitotilaan tai asiakkaasta toiseen. Ulkoloisista kärsivän koiran tuominen Hoitohuone Tyyniin on kielletty. Lemmikin turkin olisi hyvä myös olla suhteellisen puhdas mutta sen ei tarvitse olla juuri pesty.


Yllä olevat varauskäytännöt ja peruutusehdot koskevat myös lemmikkien hoitoja. Katso tämän tekstin kohdasta ”Maksaminen” ja siirry kohtaan Ajan varaaminen ja peruukset.


Millaisissa tilanteissa lemmikkejä voidaan hoitaa ja miten hoito vaikuttaa niihin? Lue lisää


Jäikö jokin hoitoon liittyvä seikka askarruttamaan? Ole hyvä ja kysy rohkeasti enemmän, p. 050-3446673/ Terhi Hinkka.


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: www.deviantart.com/ flower-197197_1280


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Iso Roobertin katu 43 A, 1. krs., Valmennustila Roba 43:n tilat

00120 Helsinki /

Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan