Hinnasto

Energiahoito Reikihoito Hinnasto Helsinki

Hinnasto/ Reiki- ja energiahoito, chakra-hoito intuitiivinen luenta ja intialainen päähieronta

Hoitohuone Tyyni, Helsinki


Intialainen päähieronta:

30 minuutin hieronta: 35 euroa

45 minuutin hieronta: 45 euroa

60 minuutin hieronta: 55 euroa


Muut hoidot/ hinnasto:

60 minuutin hoidot55 euroa

90 minuutin hoidot: 75 euroa

Ole hyvä ja mainitse tilatessasi, jos haluat 90 minuutin kestävän hoidon.

Hinnat koskevat intialainen päähieronta ja energiahoito -yhdistelmähoitoa, Reiki-hoitoa, energiahoitoa, Chakra-hoitoa tai intuitiivista luentaa.


Hoitoajat sisältävät hoitoon liittyvän keskustelun. Hinnasto on voimassa helmikuun 2018 alusta alkaen ja siihen on lisätty hoitoja huhtikuussa 2018. 5/2018 on korjattu virhe 90 minuutin hoitojen normaalihinnassa.

Lue lahjakorteista, lemmikkien hoitojen hinnoista ja kotikäynneistä alempaa tältä sivulta.


Sarjahoitokortit

Sarjahoitokorteilla saat mukavan alennuksen Reiki- ja energiahoitojen hinnoista. Sarjahoitokortin hoidot voit käyttää haluamanasi ajankohtana ja ne on mahdollista maksaa käteisellä tai tilillepanolla ennen hoitojen käyttämistä.

Sarjahoitokorttien hinnat:

60 minuutin hoidot:

3 x 60 minuutin hoidot yhteensä 149 euroa, normaalihinta 165 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 60 minuutin hoidot yhteensä 239 euroa, normaalihinta 275 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


90 minuutin hoidot:

3 x 90 minuutin hoidot yhteensä 203 euroa, normaalihinta 225 euroa, alennus 10 % norm.hinnasta

5 x 90 minuutin hoidot yhteensä 327 euroa, normaalihinta 375 euroa, alennus 13 % norm.hinnasta


Sarjahoitokortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä alkaen. Voit käyttää sarjakorttia myös eri kerroilla eri hoitoihin. Sarjakortin voit ostaa hoitohuoneelta tai etukäteen Holvi-verkkokaupasta.


Lahjakortit

Hemmottele läheistäsi Hoitohuone Tyynin lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa Hoitohuone Tyynin omasta Holvi-kaupasta tai hoitohuoneelta sovittuna ajankohtana (käteis- tai korttimaksu). Lahjakortti voidaan postittaa sinulle tai suoraan lahjan saajalle tai voit noutaa sen Hoitohuone Tyynistä sovitusti. Sinun on mahdollista kirjoittaa omat toivotuksesi tai onnittelusi lahjan saajalle lähetettävään lahjakorttiin.

Varmistathan, että hoitolahjakortti on sen saajan toiveissa <3.

Lahjakorttien hinnat ovat samat kuin hoitojen. Saatavissa myös sarjalahjakortteja. Sarjalahjakorttien hinnat ovat samat kuin sarjakorteissa. (molemmat ks. yllä)

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.


Sähköinen ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus toimii kauneushoitola Beauty Savannah’n sivuilla. Valitse kohta luontaishoidot tai muut hieronnat ja hoitajaksi Terhi niin vapaat ajat tulevat näkyviin. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

Lue lisätietoja ajanvaraamisesta.


Maksaminen

Voit maksaa hoidot käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai etukäteen verkkomaksulla. Kirjoitan käteismaksusta kuitin.

Verkkomaksulla hoidot voidaan maksaa etukäteen ennen hoitoon tuloa Hoitohuone Tyynin oman Holvi-kaupan kautta. Voit maksaa hoidon jo useita päiviä ennen sen toteutumista. Varaa aika joko maksettuasi tai ennen sitä. Holvi-kaupasta voi ostaa myös sarjahoitokortteja ja lahjakortteja hoitoihin.


Lue lisää ajan varaamisesta, peruutuksista sekä hoitoon liittyvistä käytännön seikoista


Kotikäynnit

Teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit noin 1,5 kilometrin säteellä hoitohuoneesta ilman erillistä veloitusta ja noin viiden kilometrin säteellä hoitotiloista 15 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Hoitopöytä ei ole mukana kotikäynneillä vaan hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla tai muussa sopivassa paikassa. Kotikäyntejä koskevat saman peruutusehdot kuin hoitohuoneella tapahtuvia hoitoja, ks. tarkemmin kohdasta Ajan varaaminen ja peruutukset.


Räätälöidyt hoidot

Teen erilaisia räätälöityjä hoitoja esimerkiksi johonkin tiettyyn teemaan, aiheeseen tai oireiluun, esimerkiksi esiintymisjännitykseen liittyen. Lue lisää Reiki- ja energiahoidosta ja siitä, millaisiin aiheisiin sitä voidaan käyttää. Lue myös siitä, millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut hoidoista.


Lemmikkien hoitojen hinnasto

Reiki-hoito lemmikille: Tutustumishinta 45 euroa ensimmäisellä käynnillä uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Energiahoito lemmikilleTutustumishinta 45 euroa ensimmäisellä käynnillä uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Lemmikkien hoitoaika on ensimmäisellä hoitokerralla 45-60 minuuttia. Hoitoaika sisältää lemmikin hoitoon liittyvän keskustelun. Seuraavilla hoitokerroilla, jos niitä tarvitaan, hoitoaika arvioidaan tarpeen mukaan (noin 45 minuuttia) ja hinta on 45 euroa.

Lemmikkieläimen tarpeen ja omistajan toiveiden mukaisesti voidaan räätälöidä lemmikille sopiva yksittäinen hoito, hoitosarja tai säännöllisiä hoitoja.

Lemmikeille teen myös kotikäyntejä. Kotikäynnit noin kilometrin säteellä Hoitohuone Tyynistä ovat ilmaisia, kahden kilometrin säteellä 10 euroa/ hoitokerta ja noin viiden kilometrin säteellä 15 euroa/ kerta hoitomaksun lisäksi. Kotikäynnit kauemmaksi tai Helsingin ulkopuolelle erikseen sovittavasta maksusta.

Lemmikkien hoitojen maksu tapahtuu käteisellä tai maksamalla hoito etukäteen verkkomaksulla Holvi-kaupan kautta.

TÄRKEÄÄ: Varmistathan, että lemmikilläsi ole hilse- tai syyhypunkkeja, kirppuja tai muita ulkoloisia, jotka voisivat tarttua hoitotilaan tai asiakkaasta toiseen. Ulkoloisista kärsivän koiran tuominen Hoitohuone Tyyniin on kielletty. Lemmikin turkin tulisi myös olla suhteellisen puhdas mutta sen ei tarvitse olla juuri pesty.


Yllä olevat varauskäytännöt ja peruutusehdot koskevat myös lemmikkien hoitoja. Katso tämän tekstin kohdasta ”Maksaminen” ja siirry kohtaan Ajan varaaminen ja peruukset.


Millaisissa tilanteissa lemmikkejä voidaan hoitaa ja miten hoito vaikuttaa niihin? Lue lisää


Jäikö jokin hoitoon liittyvä seikka askarruttamaan? Ole hyvä ja kysy rohkeasti enemmän, p. 050-3446673/ Terhi Hinkka.


Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat) ja Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com

Ajanvaraukset sopimuksen mukaan


Tekstin copyright: Terhi Hinkka

Kuva: www.deviantart.com/ flower-197197_1280