Yhteystiedot

Reiki- ja energiahoito Helsinki Hoitohuone Tyyni

kuva: Pixabay

Yhteystiedot

Hoidot tapahtuvat pääasiassa kauneushoitola Beauty Savannah’n viihtyisissä tiloissa Pikku-Huopalahdessa Helsingissä osoitteessa Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2, 00300 Helsinki.

Korppaanmäentie 3 -hoitotilan (Beauty Savannah) sijainti kartalla


Huom. osa hoidoista ja lemmikkien hoidot tapahtuu osoitteessa Korppaanmäentie 30 B 20, 00300 Helsinki.

Lisätietoja ja ohjeet perille löytämiseksi Korppaanmäentie 30 -hoitotilaan

Kuvia ja video Korppaanmäentie 30 -hoitotilasta


Löydä perille Korppaanmäentie 3 -hoitotilaan (Beauty Savannah’n tiloihin)

Jos tulet raitiovaunulla, jää pois raitiovaunusta Ruskeasuo-nimisellä pysäkillä heti, kun raitiovaunu kääntyy Mannerheimintieltä Korppaanmäentielle. Jatka Korppaanmäentietä Alepasta eteenpäin, mäkeä alaspäin, noin 20 metriä. Beauty Savannah ja Hoitohuone Tyynin vastaanottotila sijaitsevat Korppaanmäentien ja Kemiönkujan risteyksessä. Liiketilan ikkunoissa on kauneushoitola Beauty Savannah’n teippaukset.

Ruskeasuo-niminen bussipysäkki on lähellä hoitotilaa. Mannerheimintieltä (osoitteesta Mannerheimintie 170) on matkaa hoitotilaan noin 100 metriä.

Molemmat tilat sijaitsevat hyvien yhteyksiä päässä Helsingin Pikku-Huopalahdessa, raitiovaunulinja 10:n varrella. Lähistöllä sijaitsevat Etelä-Haaga, Ruskeasuo, Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki ja Pitäjänmäki (Helsinki). Helsingin keskustasta matkustaa tiloihin raitiovaunulla 20-25 minuutissa. Perille pääsee myös Mannerheimintietä kulkevilla linja-autoilla sekä poikittaislinjalla 57. Myös Espoosta Leppävaaran suunnalta on hyvät bussiyhteydet.

Näin varaat aikasi

Hinnasto ja maksamisesta

Pysäköinti

Suosittelen saapumaan julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunupysäkki sijaitsee hoitotilan vieressä ja bussipysäkki on lähietäisyydellä. Pysäköintitilaa on taskupysäköintipaikoilla Korppaanmäentien ja Paimionkujan varrella sekä Tilkankadun alussa. Lisäksi maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Hammasklinikalla osoitteessa Kytösuontie 9.

Hoitohuone Tyyni toivottaa sinut tervetulleeksi!


Hoitohuone Tyyni, Helsinki

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 /Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat)

Pikku-Huopalahti

00300 Helsinki

Puh. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com


Osa hoidoista ja lemmikkien hoidot osoitteessa:

Korppaanmäentie 30 B 20 (monikulmainen talo pihan perällä, B-rappu)

Pikku-Huopalahti

00300 Helsinki


Y-tunnus: 2757775-8