Yhteydenotot ja ajan varaaminen

Yhteydenotot, ajan varaaminen, peruutukset ja tietoa hoitoon tulevalle/ Hoitohuone Tyyni


Vapaalla

Olen vapaalla ainakin kevääseen tai kesään 2020 asti. Päivitän lisätietoja paluustani tälle sivustolle sekä Hoitohuone Tyynin Facebook-sivulle.

Jos sinulla on käyttämätön Hoitohuone Tyynin lahja- tai sarjakortti (ei Gift4You-lahjakortti), ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse terhi.hinkka@gmail.com.


Hoitoajat ja tapaamiset ovat arkipäivisin, -iltaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Varaa aikasi energiahoitoihin kauneushoitola Beauty Savannah’n ajanvarausjärjestelmästä   (osoitteesta http://beautysavannah.fi/ajanvaraus/) valitsemalla kohta ’luontaishoidot’ ja intialaisen päähieronnan kohdalla ’muut hieronnat’. Valitse tämän jälkeen hoitajaksi Terhi niin vapaana olevat ajat tulevat näkyviin.

Alle 2 vuorokauden sisällä tehtäviin hoitoihin voit varata ajan vain puhelimitse.

Jollet löydä itsellesi sopivaa aikaa tai saa sitä varattua, ole hyvä ja tiedustele muita saatavilla olevia hoitoaikoja puhelimitse numerosta 050-3446673/ Terhi Hinkka, arkisin kello 10-17. Voit yrittää tavoitella myös muuhun aikaan. Jos olen varattu soitan myöhemmin takaisin. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai ajanvarauspyynnön sähköpostitse.

Samaan numeroon voit myös soittaa kysyäksesi muita hoitoon liittyviä kysymyksiä.

Lemmikkien hoitojen ajanvaraus puhelimitse p. 050-3446673.

Tutustu hinnastoon ja ja lue maksutavoista.


Peruutuksista ja ajan siirtämisestä

Jos sinun täytyy peruuttaa aikasi, ole hyvä ja tee se sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä. Saat tekstiviestitse tekemästäsi peruutuksestasi vahvistusviestin. Ajanvarausjärjestelmän kautta varatut ajat on mahdollista perua varauksesta saadun vahvistusviestin kautta.

Pyytäisin ystävällisesti ilmoittamaan ajan siirroista tai peruutuksista viimeistään 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Alle 24 tuntia ennen varattua aikaa perutuista varauksista veloitetaan peruutusmaksuna 1/2 hoidon hinnasta. Tämä koskee myös hoitoja, joiden ajankohtaa on siirretty alle 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Jos et muista aikaasi tai et saavu paikalle muusta syystä varattuna aikana ilmoittamatta siitä etukäteen, veloitetaan varaamastasi hoidosta täysi maksu.


Tietoa hoitoon tulevalle

Reiki- ja energiahoito tehdään asiakkaan levätessä hoitopöydällä vaatteet päällä. Normaalit arkivaatteet käyvät hyvin hoitoa varten, jos ne ovat puristamattomat, rennot ja niissä on mukavaa olla. Myös intialainen päähieronta ja energiahoitoa ja intialaista päähierontaa yhdistävä hoito tehdään vaatteet päällä. Paras asu intialaiseen päähierontaan on pitkähihainen paita.

Intialainen päähieronta tehdään tuolilla istuen. Intialaista päähierontaa ja Reiki- tai energiahoitoa yhdistävä hoito tehdään tuolilla istuen ja hoitopöydällä selin ja vatsallaan leväten mutta se voidaan tarvittaessa tehdä myös kokonaan tuolilla istuen.

Ole hyvä ja mainitse energiahoitoon tullessasi, jos sinulla on rajoitteita selällään tai vatsallaan makaamisen suhteen tai intialaiseen päähierontaan tullessasi istumisen suhteen. Tässä tapauksessa voidaan miettiä vaihtoehtoisia hoitoasentoja. Tavoitteena on löytää asiakkaan kehon rajoituksia huomiova hoitoasento.

Energiahoidon aikana kehoa kosketaan kevyesti staattisella otteella. Osan ajasta hoitoa annetaan pienen välimatkan päästä. Intialaisen päähieronnan hoito-ote on sivelevä ja kevyesti hierova.

Lue lisää hoidoista: Reiki- ja energiahoito, intialainen päähieronta.

Energiahoitoon tai hoitotilanteeseen ei liity mitään uskonnollista tai uskonnollisia symboleita.


Luottamuksellisuus osana hoitamista

Asiakkaan ja hoitajan välillä vallitseva luottamuksellisuus on merkittävä tekijä osana hoitotilannetta. Kaikki hoitotilanteessa puhuttu on luottamuksellista tietoa, enkä jaa sitä muiden ihmisten kanssa. Sama koskee asiakkaan henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeä, ammattia tai perhetilannetta. Luottamuksellisuuteen liittyvät seikat ovat minulle tuttuja työstäni sosiaalialan ammattilaisena.

On mahdollista, että esitän hoidon tekemiseen liittyviä työnohjauksellisia kysymyksia kollegoilleni, opettajilleni tai muille, joilta haen tukea ja ohjausta työhöni. Silloin merkityksellinen seikka on ainoastaan se, johon etsin uusia näkökulmia, eivät muut asiakkaan elämäntilanteeseen liittyvät tekijät tai henkilökohtaiset tiedot.


Hoitohuone Tyyni

Terhi Hinkka

Energiahoitaja, Reiki Master Teacher, YTM

Korppaanmäentie 3 / Kemiönkuja 2 (Beauty Savannah’n tilat) ja Korppaanmäentie 30 B 20

00300 Helsinki

p. 050-3446673

terhi.hinkka@gmail.com


Tekstin copyright: Terhi Hinkka/ Hoitohuone Tyyni